devant
Olivier deschacht voor Glam Smile
après
Olivier deschacht porseleinen veneers glamsmile

Olivier Deschacht

glambassadeur
Ex-voetballer Olivier Deschacht knarsetandt ‘s nachts, wat zijn gebit beschadigde. Ook was het glazuur op de tanden erg dun geworden, en vond hij zijn gebit wat vergeeld. Hij was aanvankelijk bang voor een onnatuurlijk resultaat, maar met veneers konden zijn tanden beschermd én versterkt worden.

Graag natuurlijk witte tanden

Tijdens het verkennende gesprek met onze Smile Consulente kon Olivier zijn bezorgdheden op tafel leggen. “Ik wou witte tanden krijgen die er naturel uitzien. Het was belangrijk voor mij dat de veneers er niet te opzichtig zouden uitzien, zodat dat het niet zou opvallen dat ik iets aan mijn tanden had laten doen.” We bespraken tijdens het adviesmoment dan ook uitgebreid de verschillende tinten van veneers waaruit de ex-profvoetballer kon kiezen. “Aan de hand van een uitgebreide checklist kon ik zelf kiezen welke kleur en vorm mijn veneers of facings zouden krijgen”, bevestigt hij.

Het design van GlamSmile

We gaven Olivier een goed beeld van hoe zijn nieuwe gebit eruit zou zien, zodat hij zeker kon zijn dat alles naar wens was voordat we overgingen tot de effectieve plaatsing van de veneers. Olivier: “Ik kreeg het design onder ogen voordat GlamSmile de veneers zou maken in het labo, en ik was blij dat ik perfect wist wat me te wachten stond.” De Smile Consulente vertelt waarop het team allemaal lette bij het design: “De veneers moesten de tanden van Olivier beschermen en versterken. Maar omdat hij zijn facings ook zou kunnen beschadigen door te knarsetanden – er kunnen stukjes afbrokkelen, ondanks het feit dat porseleinen veneers bijzonder duurzaam zijn – planden we in dat we de beet ietwat zouden corrigeren door een dun laagje op de kiezen te leggen. In combinatie met een knarsplaatje zouden we zo het probleem op verschillende vlakken oplossen.”

14035 Olivier Deschacht OCCLUSION V2 Front
14210 Olivier Deschacht V2 OCCLUSION Front
design veneers GlamSmile Olivier Deschacht

Veneers plaatsen

Olivier geeft toe dat hij niet echt uitkeek naar het tweede bezoek aan GlamSmile. “Ik had wel wat zenuwen voor de plaatsing. Zou het pijn doen? Wat gaat het resultaat zijn? Ik had schrik dat mijn glimlach er té wit zou uitzien en dat het te veel zou opvallen.” Dat bleken gelukkig allemaal zorgen voor niets. “Achteraf gezien was die angst nergens voor nodig. De plaatsing van mijn facings verliep heel vlot en volledig pijnloos.”

Een sterker en ‘natuurlijk wit’ gebit voor Olivier Deschacht

VOOR

De Smile Consulente: “Olivier is iemand die ’s nachts met zijn tanden knarst, waardoor er beschadigingen te zien zijn aan zijn gebit. Ook was het glazuur op zijn tanden erg dun geworden. Olivier was ook niet helemaal gelukkig met de kleur van zijn tanden maar had wel wat angst voor een onnatuurlijk resultaat.”

NA

Advies van de Smile Consulente: “Met veneers zijn we de tanden van Olivier als het ware gaan beschermen en versterken. Omdat veneers ook kunnen beschadigd worden door het knarsen – er kunnen ook stukjes van af brokkelen –wordt de beet ietwat gecorrigeerd door een dun laagje op de kiezen te leggen. In combinatie met een knarsplaatje kunnen we zo het probleem esthetisch én functioneel oplossen. We hebben de kleur van de tanden aangepakt met een natuurlijke tint wit.”

Ik heb een natuurlijke glimlach die volledig bij mij past. Mijn tanden zijn beschermd en zien er weer mooier uit. Dank u GlamSmile!
Glamsmile 03mrt21 9332 LR
Voulez-vous aussi un sourire éclatant ?
Demandez vos Conseils Smile Gratuits

Voulez-vous aussi un sourire rayonnant?

Récevez vos Conseils Smile Gratuits
Voulez-vous un conseil personnel?