Stralend witte tanden in maar 2 bezoeken

Wil jij met facings vaarwel zeggen tegen verkleurde, scheve of afgebroken tanden? Tijdens je persoonlijke Smile Advies leggen onze Smile Consulentes alle parameters vast die jouw unieke glimlach beschrijven. Daarna ben je nog maar twee bezoeken verwijderd van prachtig witte tanden en een schitterende lach!

1

Eerste bezoek: de voorbereiding voor witte tanden

De beschrijving van jouw glimlach vormt de basis voor de volgende stappen. Als je dat wil, voert een GlamSmile-tandarts ook nog een klinisch onderzoek uit van je gebit om het op medisch vlak te analyseren. Daarna volgt een digitale 2D-simulatie met onze eigen Smile Simulatie-software. Zo weet je onmiddellijk hoe je er zou uitzien met een mooi recht gebit en witte tanden. Tijdens dit bezoek ontvang je ook een gedetailleerde offerte voor de behandeling.

een stralende glimlach met veneers
persoonlijk smile advies en analyse gebit

Ben je volledig akkoord, dan neemt een GlamSmile-tandarts een foto (orthopantogram) van je gebit en kaakbeen, en een afdruk van je gebit. Die afdruk wordt gedigitaliseerd, waarna de Smile Designer met 3D CAD/CAM-designsoftware aan het werk gaat. De designer tekent de perfecte tandboog op je bestaande gebit en bereidt zo de productie van je facings of veneers minutieus voor. Nadien komt het tandtechnisch labo van GlamSmile in actie om jouw porseleinen facetten op maat te maken. Dat gebeurt uiterst precies: tot op 25 micron (25 duizendsten van een millimeter) nauwkeurig!

DSC5536
veneers glamsmile
2

Tweede bezoek: klaar voor de plaatsing

Na ongeveer vier weken zijn je persoonlijke veneers of facetten klaar voor plaatsing. GlamSmile gebruikt daarvoor een eigen ontwikkelde positioneringstray die precies overeenstemt met de vorm van je tandboog. Daardoor kunnen GlamSmile-tandartsen in één beweging zes tot tien veneers op je tanden plaatsen. Een enorme tijdwinst! De sessie duurt daardoor maar één uur per tandenboog tegenover ruim drie uur bij de traditionele tand-per-tandplaatsing. Bovendien is het resultaat veel accurater. De plaatsing is snel, eenvoudig en volkomen pijnloos. Na amper een uur wandel je buiten met witte tanden en een fonkelnieuwe glimlach.

start plaatsing glamsmile veneers
plaatsing glamsmile facings - 2e bezoek
plaatsing glamsmile veneers
Wil je graag ook zo'n stralende glimlach en witte tanden?
Vraag Persoonlijk Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?