Een stralend witte glimlach in slechts 2 bezoeken | GlamSmile

Een stralend witte glimlach in slechts 2 bezoeken

In uw persoonlijk Smile Advies met de Smile Consulente worden alle parameters bepaald die uw persoonlijke glimlach beschrijven.
1

Eerste bezoek

De beschrijving van alle parameters die uw glimlach bepalen kan indien u wenst worden aangevuld met een klinisch onderzoek van een GlamSmile tandarts die uw gebit op medisch gebied analyseert.

Met onze eigen smile simulatie-software volgt een digitale 2D simulatie. Zo weet u onmiddellijk hoe u er zou uitzien met een mooi gealigneerd gebit en stralende, witte tanden. Ook ontvangt u een gedetailleerde offerte voor de behandeling.

een stralende glimlach met veneers
persoonlijk smile advies en analyse gebit

Na uw akkoord neemt een GlamSmile tandarts een foto (orthopantogram) van uw gebit en kaakbeen, alsook een afdruk van uw gebit. Deze afdruk wordt nadien gedigitaliseerd, waarna de Smile Designer met 3D CAD/CAM-designsoftware aan het werk gaat. Hij tekent de perfecte tandenboog op uw bestaand gebit en bereidt zo de productie van de facings of veneers minutieus voor. Nadien komt het GlamSmile tandtechnisch labo in actie om uw porseleinen facetten op maat te maken. Dat gebeurt uiterst precies: tot op 25 micron (25 duizendsten van een millimeter) nauwkeurig!

DSC5536
veneers glamsmile
2

Tweede bezoek

Na ongeveer 3 weken zijn uw persoonlijke veneers of facetten klaar voor plaatsing. GlamSmile gebruikt daarvoor een speciale, gepatenteerde positioneringstray die precies overeenstemt met de vorm van uw tandenboog. Hierdoor kunnen GlamSmile tandartsen in één beweging 6 tot 10 veneers plaatsen op uw tanden. Een enorme tijdwinst. Een GlamSmile plaatsing neemt slechts één uur in beslag tegenover ruim 3 uur bij de traditionele tand-per-tand-plaatsing. Bovendien is het resultaat ook veel accurater.

De plaatsing is snel, eenvoudig, en volkomen pijnloos. Na nauwelijks een uur wandelt u buiten met een fonkelnieuwe, natuurlijke smile.

start plaatsing glamsmile veneers
plaatsing glamsmile facings - 2e bezoek
plaatsing glamsmile veneers
Wil je graag ook zo'n stralende glimlach?
Vraag Persoonlijk Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Gratis Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?