Uw persoonlijk Smile Advies | GlamSmile

Uw persoonlijk Smile Advies

Uw persoonlijk Smile Advies is meteen uw eerste stap naar een mooie en natuurlijke glimlach. Ieder gezicht is immers anders, ieder gebit is anders, iedere lach is anders. Er is slechts één glimlach die echt bij u past en 100 % natuurlijk overkomt.

Het is die glimlach waarnaar de Smile Consulentes en designers van GlamSmile op zoek gaan. Die ene glimlach waar u zich goed en comfortabel bij voelt. Die glimlach die u altijd wil tonen. Omdat hij u sympathieker doet overkomen, vriendelijker en zelfverzekerd.

Wat moet u zich voorstellen bij een Smile Advies ? Heel eenvoudig; het is een open, ongedwongen gesprek met onze Smile Consulente. Daarbij worden alle parameters die uw glimlach bepalen zorgvuldig in kaart gebracht.

Vrijblijvend smile advies glamsmile
Persoonlijk smile advies glamsmile

Het gaat over de vorm van uw gezicht, het profiel van uw gezicht, uw tandenboog die al dan niet symmetrisch is, de middellijn tussen uw twee centrale snijtanden die al dan niet recht loopt en al dan niet samenvalt met het midden van uw gezicht, de vorm van uw lippen (fijn, halfvol, vol), de boog van uw onderlip, de breedte van uw glimlach, de positieve of negatieve smile-lijn, de kleur van uw oogwit en van uw tanden, de vorm en positie van uw tanden,... kortom een objectieve beschrijving van alle elementen die samen uw unieke glimlach vormen.

Alleen op basis van al die elementen samen is het immers mogelijk om uw persoonlijke glimlach te bouwen die werkelijk naadloos bij u past. Niet alleen bij uw gezicht maar ook bij uw persoonlijkheid.

Vragen voor de Smile Consulente?
Maak een afspraak voor Gratis Smile Advies

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Gratis Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?