Veneers: de prijs bij GlamSmile

GlamSmile-veneers lossen tal van problemen op: ze maken snel en pijnloos komaf met gele tanden, diasteem (een spleetje tussen je tanden), afgebroken tanden, te kleine tanden en scheve tanden (je leest het goed: een beugel is niet per se nodig). Bovendien zorgen ze voor een prachtig wit gebit en doen het op dat vlak beter dan bleaching. Veneers gaan namelijk gaan langer mee, verhelpen élk type verkleuring en je kunt er witter mee gaan dan de kleur van je eigen gebit. Als je interesse hebt om veneers of facings te laten plaatsen, dan ben je zeker niet alleen. Maar je wil wellicht weten hoe het zit met de prijs van veneers?

Unieke glimlach: maatwerk

Omdat je glimlach uniek is, zijn ook je GlamSmile-veneers uniek en heel precies op maat gemaakt. Onze specialisten gebruiken daarvoor de 100% digitale technieken van CAD/CAM-design en -productie. Ze frezen je facing met andere woorden tot op 25 micron nauwkeurig uit het beste porselein ter wereld. Waarom porselein en geen composiet? Omdat dit materiaal minder gevoelig is aan slijtage en dus langer meegaat, en omdat het niet dof wordt of verkleurt. Je lees het: je GlamSmile-facetten of -veneers zijn van de allerhoogste kwaliteit.

De prijs van veneers

De prijs van je veneers hangt natuurlijk voor een groot stuk af van het aantal dat je nodig hebt. Als vuistregel hou je er het best rekening mee dat er minimaal zes tot acht facetten nodig zijn om tot een mooi resultaat te komen, maar de exacte hoeveelheid bepalen we samen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Dat is ook het moment waarop je een digitale 2D-simulatie krijgt – zo weet je meteen hoe je eruit zal zien met je nieuwe gebit – en een gedetailleerde offerte voor de behandeling.

De prijs van veneers kunnen we dus nu niet uit onze mouw schudden omdat die bepaald wordt door persoonlijke factoren, maar je weet natuurlijk wél exact waaraan je je mag verwachten voor we van start gaan met de productie en plaatsing.

GlamSmile biedt gratis en vrijblijvend Smile Advies. Boek hier je afspraak!

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?