Mooi gebit? Make-up your smile!

Wil je een mooi gebit? Met make-up zorg je voor de finishing touch! Sommige vrouwen staan fantastisch met vuurrode lippen, andere houden het beter bij zachtroze of bordeaux tinten. Ook de vorm van je lippen bepalen sterk je glimlach. GlamSmile verklapt je alvast enkele Smile Secrets om je tanden witter te krijgen of te doen lijken. Kom geregeld terug om nieuwe smile secrets te ontdekken!

Smile secret 1: Lippenstift

Welke teint heeft je huid? Als je een eerder lichte huid hebt, leveren roze lippenstiften, van lichtroze tot meer uitgesproken roze, meestal het mooiste resultaat op. Ze benadrukken de delicate teint, op voorwaarde dat die er onberispelijk uitziet. Met bruin en koperachtige tinten moet je uitkijken. Die maken de teint grijzer. Oranjetinten passen niet bij een transparante huid. Heb je een meer donkere teint, dan kan je beter kiezen voor baksteenrode, bruinachtige en tomatenrode lippenstiften.

Smile secret 3: Contouren

Heb je fijne lippen?

Teken dan eerst de contour van de mond af met een naturel kleurig lippenpotlood door gewoon de lippenrand te volgen. Ga niet buiten de natuurlijke lipcontouren en kleur eveneens het binnenste gedeelte van de lippen behalve het hart. Nadien breng je een glanzende lippenstift in een lichte kleur aan of gebruik je een glossy lippenstift.

Te volle lippen?

Breng dan eerst wat foundation aan op de omtrek van de lippen. Teken nadien met een lippenpotlood de binnencontour van de lippen af. Gebruik daarvoor een tint die iets lichter is dan de lippenstift die je finaal wil gebruiken. Een matte lippenstift past best en vermijd te donkere of felle kleuren. Bij het aanbrengen van de lippenstift binnen de contour van het lippenpotlood blijven. Zo krijg je een egaal resultaat waarbij de lippenstift mooi uitkomt en je vermijdt dat de lippenstift uitloopt.

Heb je al onze smile secrets toegepast maar ben je nog steeds niet tevreden over je glimlach? GlamSmile biedt jou Gratis & Vrijblijvend Smile Advies aan. Maak nu een afspraak.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?