Veneers enkel voor filmsterren? Nee hoor!

Met facings of veneers lach je vol zelfvertrouwen de wereld toe. Ontdek waarom meer en meer mensen ervoor kiezen.

Filmsterren met facings

Filmsterren, presentatoren, nieuwsankers en andere beroemdheden, ... we kunnen hen ons niet voorstellen met een lelijk gebit, toch? Soms is hun stralende glimlach zelfs hun handelsmerk. Denk maar aan Julia Roberts of Joke van de Velde. Maar hoe natuurlijk de lach van beroemdheden ook mag lijken, meestal zijn ze er niet mee geboren. Veel celebs hebben namelijk facings (veneers).

Wat zijn facings of veneers?

GlamSmile veneers zijn kleine porseleinen schildjes die op je bestaande tanden worden gezet, zonder slijpen. Ze verhelpen tal van imperfecties voor eens en voor altijd.

Veneers zijn er voor iedereen

Een mooie glimlach is belangrijk – en mogelijk! – voor iedereen. Echte schoonheid mag dan wel van binnen zitten, maar je uiterlijk mag geen barrière zijn om die te laten zien. Een aantrekkelijke glimlach krikt je zelfvertrouwen op en doet je meer genieten van het leven.

Stoor jij je aan…

Veneers zijn een snelle en volledig pijnloze oplossing. Je hoeft dus echt geen vervelende en langdurende orthodontie te ondergaan om een mooie glimlach te krijgen. Bij GlamSmile plaatsen we je facings in amper een uur!

Bekijk de voor-en-na-foto's

Lach jezelf een weg naar succes

Ook voor mensen die nooit op tv of het witte doek verschijnen, is een mooie lach van onschatbare waarde. Bij een verzorgd uiterlijk hoort nu eenmaal een stralend gebit. Het geeft ons zelfvertrouwen en maakt dat andere mensen sneller vertrouwen in ons. Een stralende glimlach werkt echt aanstekelijk.

"Een 'remake' van jezelf waar je mond van openvalt. Mijn zelfbeeld is stevig opgekrikt, bedankt! "
Nadine
Nadine met glamsmile facings
Zelfvertrouwen, graag lachen, vaak glimlachen, je goed in je vel voelen, ... Iedereen verdient het, ook jij!
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?