De transparante beugel | GlamSmile

De transparante beugel

Rechte tanden zonder beugel? Het kan!

De orthodontie oplossing voor volwassenen.

  • Onzichtbare beugel
  • Op maat gemaakt
  • Uitneembaar
  • Voor elke leeftijd
  • Meer comfort & pijnloos

Dé vernieuwende manier om de positie van je tanden te corrigeren aan de hand van een onzichtbare beugel. Geen lelijke blokjesbeugel in je mond maar een transparante en uitneembare beugel om je tanden weer recht te zetten.

Wat is het? Een transparante & onzichtbare beugel!


De transparante beugel is een op maat gemaakt schildje van kunsthars dat je over je tanden schuift. Je draagt de transparante beugel de hele dag en neemt ze uit om te eten. Om de twee weken krijg je van de tandarts of orthodontist een nieuw schildje en zo krijg je geleidelijk aan mooie rechte tanden. Gemiddeld duurt een volledige behandeling ongeveer een jaar.

Glam Align onzichtbare orthodontie
Transparante beugel

Voor wie is een transparante beugel een oplossing?

De onzichtbare beugel biedt een oplossing voor:

  • Overlappende tanden (crowding)
  • Spleetjes tussen de tanden
  • Scheve tanden
  • Ontbrekende tanden

De transparante beugel is voor personen vanaf 16 jaar, voor iedereen die op een esthetische manier de positie van de tanden wil corrigeren.

Glam Align onzichtbare beugel

Duurtijd behandeling met transparante beugel

De orthodontische behandeling duurt ongeveer 1 jaar. Afhankelijk van de positie van de tanden kan dit korter of langer zijn. De behandelduur is dus afhankelijk van de complexiteit van het probleem alsook van de medewerking van de patiënt. Indien de patiënt de aligners of transparante schildjes niet consequent draagt zoals aangeraden zal de behandeling langer duren.

Het behandelingstraject met de transparante beugel

Stap 1 - Vrijblijvend adviesgesprek
Stap 2 - Afdrukname gebit en verzending naar labo
Stap 3 - We brengen, met behulp van 3D simulatie software, jouw volledige behandelplan in beeld tot aan het gewenste eindresultaat
Stap 4 - Samen met je tandarts bespreek je het voorgestelde behandelplan en indien je hiermee akkoord gaat worden de transparante beugels gemaakt
Stap 5 - Start van je behandeling
Stap 6 - Elke 2 weken ontvang je een nieuwe transparante beugel, je draagt deze altijd en haalt ze enkel uit om te eten
Stap 7 - Eind van de behandeling: jouw glimlach is mooi recht en perfect zoals jij het wilt.

Kostprijs behandeling met transparante beugel

De kost van een orthodontische behandeling is afhankelijk van de complexiteit van het probleem. Wanneer er grote correcties nodig zijn, zullen er meer aligners gebruikt moeten worden. Met als gevolg dat de behandelduur langer zal zijn en de prijs hoger zal liggen. De invisible aligners zijn mooier en minder pijnlijk dan een traditionele blokjesbeugel, de kostprijs ligt iets hoger. Wil jij ook mooie rechte tanden zonder het ongemak van een traditionele blokjesbeugel? Leg dan hier je gratis adviesgesprek vast en ontdek wat de kostprijs voor jou zal zijn.

Rechte tanden zonder blokjesbeugel?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Gratis Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?