voor
Davy voor veneers oplossing scheve tanden
na
Davy met glamamsile veneers oplossing scheve tanden

Davy

"Ik ben jarenlang met mijn probleem blijven zitten. Dacht dat er niets aan te doen was, tenzij alle tanden te laten trekken en met een prothese verder te doen. Tot ik op het internet op GlamSmile stootte en durfde om de stap te zetten en er iets aan te laten doen. Ik had nog nooit van veneers gehoord en twijfelde eraan of dit wel zou werken voor mij"
"Maar toen ik achteraf het zeer mooie resultaat zag... amai! Nu durf ik eindelijk te lachen op foto en voel me veel meer zeker van mezelf. Had ik dit maar vroeger gedaan!"

De Smile Consulent:

"Davy is echt wel een supercase als je wil aantonen wat er met veneers allemaal mogelijk is. Hij beschikte namelijk maar over één centrale snijtand - een zeldzaamheid. Bovendien had hij een mix van grote en kleine tanden die nog 's allemaal scheef op de tandenboog stonden.

De oplossing bestond voor 100 % uit veneers. We maakten uit hoogkwalitatief porselein een tweede fronttand op de laterale snijtand en schoven het hele gebit door. De hoektand werd zo een snijtand en de eerste kies werd een hoektand. Op die manier creëerden we de impressie van een volledig normaal gebit, compleet met rechte middellijn, rechte tanden en een symmetrische boog."

Wil je graag ook zo'n stralende glimlach?
Vraag Gratis & Vrijblijvend Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?