Je uiterlijk snel verbeteren? Afvallen duurt lang, je gebit in orde brengen niet!

Ontdek onze tips om je uiterlijk te verbeteren – op korte én op lange termijn!

Alle Instagram-mythes ten spijt, heeft niet iedereen de ideale maten of de perfecte tanden. Als je vrede hebt met hoe je eruitziet, ook al komt dat niet overeen met die schoonheidsidealen, dan ben je supergoed bezig. Maar misschien stond je onlangs voor de spiegel en besefte je dat je niet goed in je vel zit en er iets moet gebeuren? Zodra dat gevoel je overvalt, moet het plots snel gaan… Ontdek onze tips om je uiterlijk te verbeteren – op korte én op lange termijn!

Afvallen vraag tijd… En die heb je niet altijd

Wie snel een paar kilo’s wil verliezen, laat zich misschien verleiden tot een crashdieet. Toch is dat absoluut geen goed idee. Als je jezelf uithongert, reageert je lichaam door je stofwisseling te vertragen en spierweefsel af te breken. Je riskeert zelfs voedingstekorten op te lopen die je gezondheid schade kunnen toebrengen. Bovendien kom je weer snel terug aan zodra je stopt met diëten en weer eet zoals je gewend was. Je voedingspatroon op zich moet veranderen, en je vult je dieet het best aan met meer beweging.

Afvallen2

Je uiterlijk verbeteren begint bij je gebit

Terwijl je je levensstijl langzaam aanpast en stilaan je sportieve routine op punt krijgt, kun je wél snel iets aan je gebit laten doen als je ontevreden over je tanden bent. Zo’n kleine verbetering motiveert, want dan is dat toch alvast in orde! Je ziet met andere woorden snel resultaat, waardoor je je inspanningen voor langetermijn veranderingen beter volhoudt.

Ga voor het complete plaatje

Ten slotte geeft een stralend gebit je het zelfvertrouwen en de moed om door te zetten. Put energie uit de complimenten die je krijgt. Haal ze voor de geest wanneer je moeite hebt om te weerstaan aan die kom chips of wanneer je het liefst gillend zou weglopen van je loopband. Veel succes!Alvast werk maken van je gebit? Maak vrijblijvend een afspraak met een Smile Consulente voor meer advies!


Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?