Zeg ja tegen een perfecte glimlach!

Op jouw trouw wil je er natuurlijk opperbest uitzien. Een stralende glimlach zorgt voor dat tikkeltje extra.

Je hebt de man of vrouw van je leven gevonden en dat geluk wil je met de hele wereld delen – met een knaller van een trouwfeest natuurlijk. Bij zo’n huwelijk komt heel wat kijken; of je nu in je eigen tuin trouwt voor een handvol gasten of een groots event plant met alles erop en eraan. Op jullie bijzondere dag wil je er natuurlijk opperbest uitzien. Vooral om de mond van je partner te doen openvallen van bewondering, maar ook om prachtige foto’s te hebben als aandenken.

Een stralende huid voor een stralende bruid(egom)

Het is heel begrijpelijk als je de avond voor je huwelijk niet zo best slaapt, maar als je op tijd met de juiste huidverzorging begint, krijgen die kringen rond je ogen geen kans. Voldoende hydrateren door veel te drinken én door de juiste crèmes te smeren is essentieel. Verschilt de kleur van je velletje niet veel van het wit van je bruidsjurk, dan kun je eventueel je toevlucht nemen tot zelfbruiners. Extra tip: blijf met je handen van je gezicht, ook al heb je zenuwen. De bacteriën op je vingers kunnen puistjes veroorzaken.

De perfecte glimlach op jouw bijzondere dag

Jullie huwelijk wordt een heel bijzondere dag. Jullie bezegelen jullie liefde in het gezelschap van al jullie vrienden en familie – een emotioneel moment (hou zeker zakdoekjes bij de hand!), maar natuurlijk ook een gelegenheid om veel te lachen.

Wil je dat zonder belemmeringen kunnen doen, zonder je zorgen te maken over de kleur of stand van je tanden? Maak vrijblijvend een afspraak met onze Smile Consulente.

Lachen moet je leren

Bij een huwelijk horen heel wat foto’s. Zolang je naar elkaar mag kijken, lukt het je wellicht om mooi te lachen, maar recht in de lens kijken is een ander paar mouwen. Oefen je lach voor de spiegel, want hij ziet er wellicht anders uit dan je je inbeeldt. Neem voor de zekerheid tijdens je fotosessie iemand mee die jullie aan het lachen brengt. Say cheese!

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?