Dating-tips: maak een succes van je date

Je bent al enkele weken aan het chatten met een nobele onbekende, en plots wil hij of zij afspreken. Dat is natuurlijk superleuk, maar ook wel een beetje spannend: gaan jullie het wel met elkaar vinden? Gaan er geen ongemakkelijke stiltes vallen? … Voor het angstzweet je uitbreekt: met deze tips maken jullie er sowieso een leuke (blind) date van!

Geen te hoge verwachtingen

Ook al hebben jullie een ‘klik’ online: het is geen slecht idee om geen al te hoge verwachtingen te hebben voor de avond. Als je denkt dat jullie allebei op slag verliefd zullen worden en de hele avond honderduit zullen praten over de meest interessante onderwerpen, kan het alleen maar tegenvallen. Ga naar je date met een open geest en doe alsof je een gewone vriend gaat ontmoeten. Zo hou je je zenuwen onder controle en heb je het meeste kans op een gezellige avond.

Comfort staat vanboven op je prioriteitenlijstje

Je hebt al genoeg om je zorgen over te maken, dus draag kledij waar je je comfortabel in voelt. Anders moet je je de hele date afvragen of je rok of hemd nog wel goed zit en ben je gegarandeerd niet met je hoofd bij de zaak.

Je comfortabel voelen betekent ook: weten dat je niet vastzit als het eens tegenvalt. Voorzie een mogelijkheid om (zonder de ander te kwetsen) na een half uur te vertrekken. Een zevengangenmenu is dus niet de ideale setting; een koffiebar is dat wel.

Liegen is nooit een goed idee

Een leugentje om bestwil (je beroep een beetje interessanter voorstellen dan het echt is, bijvoorbeeld) kan nog, maar ronduit liegen is echt not done. Zelfs als jullie een toekomst zien met elkaar, heeft jullie relatie weinig kans als ze gebaseerd is op oneerlijkheid. Wat je dan wél moet doen: open zijn – niet alleen in wát je zegt, maar ook in hoe je het zegt: een open houding en een ontwapenende glimlach doen wonderen!

Je wil je niet zomaar goed voelen in je vel, je wil je top voelen én dat ook uitstralen. Daarom investeer je in je uiterlijk. Veneers of facings maken het plaatje compleet, want met een mooi gebit kun je je tanden zonder zorgen bloot lachen. De flinterdunne porseleinen schildjes worden op maat gemaakt en pijnloos op je tanden bevestigd. En dat zijn niet de enige voordelen van GlamSmile facetten:

  • ze blijven wit,
  • ze corrigeren de kleur, vorm en positie,
  • ze worden snel geplaatst.

Omdat je glimlach iets heel persoonlijks is, kun je bij onze Smile Consulentes terecht voor advies op maat.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?