Een beugel op latere leeftijd... Of niet?

Tegenwoordig bestaat er een transparante beugel die bijna onzichtbaar is.

Als kind met een blokjesbeugel rondlopen is behoorlijk vervelend, maar niemand kijkt er raar van op omdat je lang niet de enige bent. Als volwassene met een beugel ligt dat wel anders, en meestal ben je er ook niet snel van af: twee tot drie jaar beugelen is vaak geen uitzondering voor een blijvend resultaat. Zie je jezelf al met een beugel bij klanten aankomen of een presentatie geven aan collega’s? Of erger nog: een zakenlunch afronden en niet zeker weten of de helft van je slaatje niet aan je beugel is blijven hangen? Het antwoord is wellicht “liever niet”. Of een beugel op latere leeftijd dan sowieso geen optie is? Weet dat er comfortabele oplossingen voorhanden zijn!

Een onzichtbare beugel op latere leeftijd? Je leest het goed!

Als orthodontie dan écht moet, doe je het natuurlijk het liefst zonder dat iemand er wat van merkt. En dat kan: GlamSmile ontwierp een transparante beugel. Die is niet alleen onzichtbaar, maar ook op maat gemaakt en volkomen pijnloos. De schildjes zijn gemaakt van kunsthars, en om te eten neem je ze gewoon even uit. De behandeling met deze beugel neemt ongeveer een jaar tijd in beslag en maakt resoluut komaf met

  • Overlappende tanden
  • Spleten tussen tanden
  • Scheven tanden
  • Ontbrekende tanden
Glam Align onzichtbare beugel

Scheve tanden verbeteren zonder beugel

Een nog snellere en ook uiterst comfortabele oplossing voor scheve tanden of spleetjes tussen je tanden zijn de porseleinen facetten van GlamSmile. Dit zijn ultradunne porseleinen plaatjes (en dan bedoelen we écht ultradun: zo’n 0.2 tot 0.5 millimeter) die aan de voorzijde van je tanden bevestigd worden.

Bovendien kun je met facetten – in tegenstelling tot orthodontie – ook de kleur van je tanden in één klap corrigeren. Je eindigt met andere woorden met een stralend witte glimlach waarbij je je zeker comfortabel voelt. Na beugelen ben je allicht blij met de nieuwe positie van je tanden, maar als je gele tanden of grijze tanden hebt, heb je natuurlijk veel inspanningen gedaan voor resultaat dat nóg niet optimaal is…Twijfel je wat voor jou de beste optie is? Onze Smile Consulentes weten zeker raad!


Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?