Een prachtgebit in één dag

Opstaan met slechte tanden, gaan slapen met een wow-gebit. Het kan met GlamSmile veneers!

Als je wat aan je uiterlijk wil veranderen, moet je daar meestal heel wat moeite voor doen. Die gespierde armen en benen verschijnen pas na maandenlang fitnessen, dat lange haar heb je niet op een-twee-drie bij elkaar gespaard en ook die platte buik komt jammer genoeg niet vanzelf. Ben je ontevreden over je slechte tanden? Dan heb je meer geluk. Een nieuw gebit heb je namelijk wél op korte tijd voor elkaar. Tenminste, als je voor de facings van GlamSmile kiest.

Stap 1: Persoonlijk Smile Advies

GlamSmile biedt een glimlach op maat, wat betekent dat je alle parameters van je persoonlijke glimlach zelf kunt kiezen. Je staat er uiteraard niet alleen voor: een Smile Consulente helpt je tijdens een eerste overleg op weg. Heb je de knoop doorgehakt en ben je benieuwd hoe de gekozen tint en vorm eruit zullen zien? Een digitale 2D-simulatie geeft je daar een prima beeld van. Na jouw akkoord maken we een foto en een afdruk van je gebit. Die afdruk digitaliseren we, zodat onze Smile Designer ermee aan de slag kan: zij tekent voor jou de ideale tandenboog. Het labo maakt die facetten vervolgens perfect op maat.

persoonlijk smile advies en analyse gebit

Stap 2: Facetten plaatsen

Na ongeveer drie weken zijn je facetten klaar om geplaatst te worden. Die plaatsing verloopt niet alleen volkomen pijnloos, maar ook uitzonderlijk snel. GlamSmile ontwikkelde namelijk een speciale ‘positioneringstray’ waarmee we zes tot tien veneers in één keer kunnen plaatsen. Het plaatsingsproces neemt soms maar een uur in beslag – een enorm tijdswinst tegenover de drie uur die een tand-per-tandplaatsing vraagt.

Stap 3: Je slechte tanden voorgoed vergeten!

Nu is het aan jou: je hebt je stralend witte glimlach, dus laat hem gerust aan de hele wereld zien. Ook op foto’s hoef je je lippen niet langer op elkaar geklemd te houden. Even wennen misschien, maar ongetwijfeld een zalig gevoel!

Wil jij graag ook een stralende glimlach? Maak dan nu een afspraak voor vrijblijvend Smile Advies.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?