Haal zelfvertrouwen uit je looks!

Iederéén kan mooi zijn

Wie is de mooiste persoon ter wereld? Wij zouden het je niet kunnen vertellen. Welke mensen jij ‘mooi’ vindt, is erg persoonlijk. De ene zweert bij de looks van Georges Clooney of Scarlett Johansson, de andere heeft het meer voor Ryan Gosling of Rihanna. En natuurlijk zijn niet alleen Hollywoodsterren mooi: iedereen kan mooi zijn, ongeacht of je in het traditionele plaatje past. Het komt namelijk eerder op zelfvertrouwen dan op uiterlijk aan!

Mooi zijn: een combinatie van lichaam én geest

Onderzoekers buigen zich al eeuwen over het geheim van aantrekkelijkheid. Wat maakt iemand mooi in de ogen van andere mensen? Aantrekkelijkheid schuilt zeker voor een deel in een symmetrisch gezicht, een goed geproportioneerd lichaam, een zuivere huid, glanzend haar, mooie ogen, …

Maar er is meer. Mensen vinden elkaar ook mooier, zo blijkt, wanneer ze elkaar leuk vinden. Heb je bewondering voor iemands intelligentie, charisma, humor of zachtaardige karakter, dan is de kans groot dat je die persoon automatisch ook aantrekkelijker vindt.

Witte tanden én meer power

Als je niet zo gelukkig bent met je tanden, kan een nieuw gebit je op twee fronten vooruithelpen. Fysiek word je daadwerkelijk mooier: een symmetrisch gebit met glanzend witte tanden doet je hele gezicht oplichten. Mentaal gaat je zelfzekerheid er dramatisch op vooruit. Je hoeft je niet meer in te houden om te lachen in het bijzijn van vrienden, collega’s of klanten, maar kunt je tanden ongehinderd tonen. Zo kom je spontaner en charismatischer over en maken mensen makkelijker kennis met je sprankelende persoonlijkheid. En ook dát maakt je mooier.

Jezelf graag zien

Weinig mensen vinden zichzelf perfect. Toch hoeft je uiterlijk je geluk niet in de weg te staan. Als je jezelf graag ziet en je voldoende zelfvertrouwen hebt, kijken mensen maar al te graag over die kleine details die je misschien zelf niet zo mooi vindt. Zolang je maar straalt, doet je cellulitis (of wat je ook stoort aan je lichaam) er eigenlijk niet toe.

Dus: maak jezelf mooi, werk aan je zelfvertrouwen en je zult zien: je vrienden, gezinsgenoten, collega’s en klanten vinden jou ook écht knap.

Je wil je niet zomaar goed voelen in je vel, je wil je top voelen én dat ook uitstralen. Daarom investeer je in je uiterlijk. Veneers of facings maken het plaatje compleet, want met een mooi gebit kun je je tanden zonder zorgen bloot lachen. De flinterdunne porseleinen schildjes worden op maat gemaakt en pijnloos op je tanden bevestigd. En dat zijn niet de enige voordelen van GlamSmile facetten:

  • ze blijven wit,
  • ze corrigeren de kleur, vorm en positie,
  • ze worden snel geplaatst.

Omdat je glimlach iets heel persoonlijks is, kun je bij onze Smile Consulentes terecht voor advies op maat.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?