Witte tanden geven meer zelfvertrouwen

Wat je dankzij veneers nog wint, naast een prachtig gebit? Een pak meer zelfvertrouwen! En dat komt zowel in je privéleven als op het werk van pas …

De kans dat je je 200% goed voelt over élk aspect van je uiterlijk is nagenoeg onbestaande. Wellicht hebben zelfs Hollywoodgoden als George Clooney of modellen als Kylie Jenner kleine onvolmaaktheden waar ze zich stiekem aan storen als ze in de spiegel kijken of een foto van zichzelf zien opduiken in de roddelbladen. Jezelf leren aanvaarden zoals je bent, is natuurlijk een belangrijke stap richting self-love. Maar dat betekent niet dat je geen kleine aanpassingen kunt doen, waardoor je je nóg beter in je vel voelt. Zo kun je bijvoorbeeld naar de fitness gaan als je vindt dat je armen wat gespierder mogen of … veneers laten plaatsen voor wittere tanden (of om andere onvolmaaktheden in je gebit te laten wegwerken). Wat je nog wint, naast een prachtig gebit? Een pak meer zelfvertrouwen!


Wanneer je gebit je geluk in de weg staan

Als je gele of scheve tanden hebt en je je daar danig aan ergert, dan ben je je wellicht haast voortdurend bewust van je tanden. Wordt er een foto genomen? Dan kies je automatisch voor een pose met de lippen op elkaar geklemd in de plaats van voor een kamerbrede glimlach. Vertelt je vriendin een hilarische anekdote? De kans dat jij je inhoudt en niet begint te schuddebuiken van het lachen is reëel. En da’s toch superjammer? Vooral omdat veneers enorm snel en pijnloos geplaatst kunnen worden, zonder dat er ook maar een millimeter wordt geschaafd aan je bestaande gebit.

Meer zelfvertrouwen, meer sociaal succes

Is het bovenstaande herkenbaar en heb je effectief het gevoel ‘met de rem op’ te leven? Daarmee verhinder je niet alleen dat je de gelukkigste versie van jezelf wordt, maar leef je misschien ook je sociale leven niet ten volle. Als je lacht, straal je meer zelfvertrouwen uit, en daardoor gaan mensen jouw gezelschap vaker opzoeken. We brengen nu eenmaal met z’n allen liever tijd door met vrienden die positief in het leven staan en die oprecht durven glimlachen. Je omgeving gaat je zo bovendien meer vertrouwen, wat jouw zelfvertrouwen dan weer een boost geeft – en die effecten versterken elkaar. Da’s niet alleen welkom in je dagelijkse sociale leven, maar zéker op die momenten dat je een beetje uit je comfortzone moet treden, zoals bij een eerste kennismaking met de vrienden van je nieuwe partner of wanneer je een paar minuten moet vullen met small talk met mensen die je niet goed kent.

Extra zelfzeker, ook op het werk

Bovendien leggen witte tanden je ook in een professionele context geen windeieren. Wanneer je op het werk vaak lacht of glimlacht, maak je een ontspannen en flexibele indruk. Je lijkt elke uitdaging aan te kunnen! Zo’n houding komt niet alleen van pas wanneer je bijvoorbeeld nieuwe zakenrelaties wil opbouwen, loonsverhoging wil vragen of op sollicitatiegesprek mag, maar ook gewoon wanneer je in alledaags overleg je collega’s wil overtuigen van je kunnen.

Waar wacht je nog op?

De porseleinen facings van GlamSmile geven je niet alleen meer zelfvertrouwen, maar ook een jongere uitstraling. De voordelen zijn dus legio, en het zal je niet verbazen dat maar liefst de helft van onze klanten wilden dat ze de stap naar een nieuwe glimlach veel eerder hadden gezet.

Wil je graag witte tanden? Leg dan hier je afspraak vast voor vrijblijvend en gratis Smile Advies. Je ontdekt meteen hoe jij die stralende glimlach met witte tanden kunt bereiken.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?