Je tanden witter dan wit?

Of toch liever een natuurlijke wittint?

Foto’s waarop je je tanden bloot lacht: een prachtig aandenken aan fijne momenten met familie, vrienden, buren en collega’s. Of worden die herinneringen overschaduwd door ontevredenheid over je gebit, waardoor je de kiekjes liever niet tegen je koelkast plakt of ingekaderd op de kast zet? Dat is zonde! Laat je niet langer afremmen door je tanden. Veneers of facetten zijn een makkelijke, pijnloze en snelle manier om witte tanden te krijgen en om scheve tanden recht te zetten. Met andere woorden: dankzij deze facings ligt het perfecte gebit binnen handbereik.

De Hollywoodsmile …

Als je je de beroemde Hollywoodsterren voor de geest haalt, zie je hen wellicht met een stralend witte glimlach. Klopt helemaal: wanneer deze celebrities hun tanden bloot lachen, krijg je steevast een hagelwit gebit te zien. Een prachtig resultaat, dat wel, maar toch kiezen de meeste mensen voor een natuurlijke tint die de kleur van hun eigen tanden zo goed mogelijk benadert. Inderdaad, je kunt de kleur van je facings kiezen: het cliché dat veneers je sowieso een overdreven tandpastaglimlach bezorgen, mag je voorgoed vergeten!

… of liever een natuurlijker gebit?

Met natuurlijk uitziende veneers merkt je omgeving wel dat er iets aan je veranderd is, maar niet meteen wat. Je lacht beduidend meer, je bent zelfverzekerder, je straalt en ziet er beter uit, maar hoe dat komt, daar heeft iedereen het raden naar. En dat is prima! Bovendien kun je niet alleen de kleur van je veneers kiezen, maar ook de vorm. Het resultaat is een gebit dat helemaal op maat gemaakt is. Voor de ene betekent dat een gebit dat niet té erg afwijkt van de eigen tanden, maar er gewoon een betere versie van vormt, terwijl iemand anders juist een perfecte Hollywoodsmile wil.

Hulp nodig om de juiste keuze te maken?

Dat je je veneers helemaal kunt personaliseren, stelt je natuurlijk ook voor flink wat keuzes. Weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Geen paniek: je kunt altijd rekenen op het advies van onze ervaren Smile Consulentes. Zo hoef je bijvoorbeeld niet heel je gebit aan te pakken. Veel mensen kiezen ervoor om enkel op hun bovenboog facings te laten plaatsen, waarvoor acht facetten meestal al volstaan.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?