Kan je geluk niet op?

Wees niet bang om je glimlach te laten zien

Een boek lezen onder een beschermende boom. Onder pas gewassen lakens kruipen wanneer je heerlijk loom bent. Een etentje organiseren voor vrienden. Op stap gaan met de kinderen of kleinkinderen. De wind in de rug hebben wanneer je naar het werk fietst. Waar word jij gelukkig van? En als je gelukkig bent, durf jij je glimlach dan ongegeneerd te tonen? Een betoog voor gedeeld geluk en het belang van een zorgeloze glimlach!

Echt geluk is gedeeld geluk

Als mensen ervaren we een hele waaier aan emoties – niet alleen doorheen ons leven, maar ook doorheen de dag. En hoewel je je op mindere momenten misschien het liefste afzondert, is geluk hét gevoel bij uitstek om te delen. ‘Echt geluk is gedeeld geluk’: dat cliché bevat zeker een kern van waarheid. Natuurlijk kun je op je eentje gerust plezier maken, maar wanneer je jouw geluk samen met familie, vrienden of zelfs vreemden kunt beleven, geniet je er des te meer van. Je doet er met andere woorden goed aan om je geluk te delen, en hoe doe je dat beter dan door je glimlach te laten zien?

Je bent mooier als je lacht!

Je moet al een hart van steen hebben om niet mee te doen als je iemand hoort schaterlachen of glimlachend voorbij ziet wandelen. Lachen werkt aanstekelijk; het bevordert je geluksgevoel, je gezondheid én je prestaties op het werk. Zo hebben studies uitgewezen dat dokters die zich gelukkig voelen, niet alleen snellere, maar ook meer accurate diagnoses stellen. En alsof dat nog niet genoeg is om je tanden elke dag bloot te lachen, maakt een glimlach je ook mooier. Je hele gezicht licht spontaan op, en daarvoor hoef je niet eens met crèmes of make-up aan de slag.

Glimlachen zonder zorgen

We hoeven het je niet te vertellen: gelukkig zijn voelt heerlijk. Maar als je zelfzeker bent over je gebit en je je geluk ook effectief kunt tonen, voel je je gegarandeerd nóg beter. Laat die remmingen vallen als je een vrolijk filmpje ziet op het internet, als je kat iets schattigs doet of als je een oude vriend weer tegen het lijf loopt: met mooie tanden kan je geluk niet op – en dat zal ook je omgeving geweten hebben!

Je wil je niet zomaar goed voelen in je vel, je wil je top voelen én dat ook uitstralen. Daarom investeer je in je uiterlijk. Veneers of facings maken het plaatje compleet, want met een mooi gebit kun je je tanden zonder zorgen bloot lachen. De flinterdunne porseleinen schildjes worden op maat gemaakt en pijnloos op je tanden bevestigd. En dat zijn niet de enige voordelen van GlamSmile facetten:

  • ze blijven wit,
  • ze corrigeren de kleur, vorm en positie,
  • ze worden snel geplaatst.

Omdat je glimlach iets heel persoonlijks is, kun je bij onze Smile Consulentes terecht voor advies op maat.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?