Perfect op de foto, hoe doe je dat?

Richt iemand zijn smartphone of fototoestel op je gezicht? Lach je tanden bloot!

Kijk eens naar links, kijk eens naar rechts…

Recht in de camera kijken lijkt een typische en makkelijke modellenpose, maar laat je niet vangen: het is veel moeilijker dan je denkt! Die houding is niet alleen oncomfortabel, maar bovendien weinig dynamisch. Op zoek naar een alternatief? Probeer je hoofd eens naar links of naar rechts te draaien, of een beetje naar boven of naar beneden te kijken. Ook je lichaam draaien, zodat je met één schouder iets meer naar voor staat, levert heel vaak mooie resultaten op.

Tanden bloot: het is écht mooier

Richt iemand zijn smartphone of fototoestel op je gezicht? Lach je tanden bloot! Zo’n brede en open glimlach staat garant voor veel mooiere foto’s dan een glimlach zonder tanden, want dat komt al snel stijf en onecht over. Bovendien lijk je jonger met een smile. Hou je dus niet in!

Voor de vrouwen: kersenrode lippenstift ziet er misschien in het echt een beetje overdreven uit (zeker als je het niet gewend bent), maar is wél een oppepper voor op foto. Het proberen waard …

Selfies nemen als een ‘pro’

Het is en blijft een beetje gênant om een selfie te nemen, ook al zijn voorbijgangers het wel gewend om iemand zijn smartphonecamera op zichzelf te zien richten. Het grote voordeel van een selfie is natuurlijk dat je het resultaat meteen ziet. De regel van derden doet ook wonderen. Wat dit wil zeggen? Je foto denkbeeldig in drie verdelen, ervoor zorgen dat je gezicht niet heel het beeld inneemt, maar bijvoorbeeld de twee derden links, met één derde achtergrond (uiterst rechts in dit geval). Vergeet ook je belichting niet!

Je wil je niet zomaar goed voelen in je vel, je wil je top voelen én dat ook uitstralen. Daarom investeer je in je uiterlijk. Veneers of facings maken het plaatje compleet, want met een mooi gebit kun je je tanden zonder zorgen bloot lachen. De flinterdunne porseleinen schildjes worden op maat gemaakt en pijnloos op je tanden bevestigd. En dat zijn niet de enige voordelen van GlamSmile facetten:

  • ze blijven wit,
  • ze corrigeren de kleur, vorm en positie,
  • ze worden snel geplaatst.

Omdat je glimlach iets heel persoonlijks is, kun je bij onze Smile Consulentes terecht voor advies op maat.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?