Scheve tanden rechtzetten zonder beugel

Ook dat is orthodontie

Je partner die ’s ochtends met een slaapkop de koffie naast de filter kiepert. Of je huisdier dat onhandig uit de zetel tuimelt. Welke situaties er ook een lach op jouw gezicht toveren; je wil je niet laten belemmeren door het idee dat je je tanden moet verstoppen. Wie scheve tanden heeft, zal niet snel ongeremd en kamerbreed glimlachen, maar gelukkig kan je dat probleem erg makkelijk en pijnloos verhelpen. Ontdek de vorm van orthodontie die jou letterlijk op het lijf geschreven is.

Laat je niet langer belemmeren door scheve tanden

Scheve tanden bezorgen je niet alleen twijfels en een onzeker gevoel net op die momenten dat je schaamteloos vrolijk wil zijn, ze maken het ook lastiger om je mondhygiëne optimaal te verzorgen. Er zijn namelijk altijd plekjes waar je niet of maar moeilijk bij kan. Wanneer je scheve tanden ervoor zorgen dat zelfs je volledige beet verkeerd is, zijn de gevolgen natuurlijk nog ernstiger. Doe jezelf een plezier, en blijf niet met scheve tanden rondlopen.

Orthodontie hoeft niet invasief te zijn

Een glimlach van oor tot oor ligt binnen handbereik. Voordat je aan het jarenlange ongemak van een beugel begint te denken: het kan veel makkelijker én non-invasief. Bij GlamSmile kun je namelijk porseleinen facings of veneers op maat laten maken, waardoor je op amper drie weken tijd een mooie en perfect rechte tandenboog hebt.

De techniek is het levende bewijs dat wie mooi wil zijn, géén pijn hoeft te lijden, want ze is zelfs zonder verdoving compleet pijnloos. We kunnen bovendien tot tien facetten in één beweging plaatsen, waardoor de hele procedure voorbij is voordat je ‘permanent stralende glimlach’ kunt zeggen.

“Ik was al heel lang op zoek naar een manier om rechtere tanden te krijgen, maar een beugel op mijn leeftijd zag ik echt niet zitten. Uiteindelijk vond ik dé oplossing: GlamSmile!"
Kathleen
Kathleen na

Een glimlach op jouw maat

Dat de positie van je facings perfect op je huidige gebit afgestemd moet zijn, spreekt voor zich. En hoewel orthodontie daar stopt, kun je met behulp van facings nog een stapje verder gaan. Zelfs de kleur en de vorm van je tanden kun je verbeteren. Na afloop heb je dus niet alleen een mooi recht gebit, maar ook wittere tanden in een tint naar keuze die bovendien niet verkleurt.

Een nieuwe glimlach is een belangrijke stap, maar je staat er niet alleen voor! Vraag vrijblijvend advies bij onze ervaren Smile Consulentes.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?