Snel een mooi gebit krijgen dat mooi blijft | GlamSmile

Snel een mooi gebit krijgen dat mooi blijft

Vele zien een lange orthodontie behandeling niet zitten, gelukkig is er een alternatief met snel resultaat.

Verschillende tanden tegelijk behandeld

Voor de jongste generaties hoort orthodontie bij opgroeien. Welke tiener, twintiger of dertiger heeft géén blokjes gedragen, en was niet een beetje in de wolken met z’n eerste gekleurde elastiekjes? Toch lopen er nog veel mensen rond die diep ongelukkig zijn over hun gebit. Velen van hen zien volwassenenorthodontie – met een beugel op kantoor aankomen? – ook niet zitten. Gelukkig bestaat er een doeltreffend alternatief met een instant resultaat.

Urenlang lijden in de tandartsstoel?

Een mooi gebit is een luxe. Althans, dat vindt de sociale zekerheid, die esthetische tandzorg niet terugbetaalt. Wij bij GlamSmile weten echter dat een gezonde mond en een frisse glimlach een wereld van verschil betekenen in een mensenleven. Het verschil tussen een gesloten mond en een spontane glimlach wanneer je iemand ziet die je leuk of mooi vindt, of het verschil tussen een correct maar koel zakelijk contact en een langdurige, warme samenwerking.

En dus overweeg je toch om in je gebit te investeren. In bepaalde gevallen verricht orthodontie echte mirakels en heb je na de behandeling een symmetrisch en recht gebit. Jammer genoeg moet je daarvoor wel lang wachten: gemiddeld twee tot drie jaar. Gedurende die periode moet je je natuurlijk af en toe in de tandartsstoel hijsen en na het aanspannen van de beugel kun je enkele dagen pijn hebben.

Bovendien kunnen je tanden ook na een beugel nog blijven bewegen. Een draadje achter de tanden helpt ze op hun plaats te houden, maar biedt geen garanties. Tot slot doet een beugel niets aan de kleur van je tanden. Een recht gebit zul je hebben, maar een stralende glimlach is toch nog iets anders.

Behandel je hele tandboog in één afspraak

Facetten vormen een toegankelijker alternatief mét onmiddellijk resultaat. De eerste afspraak laat je afdrukken nemen van je tanden. Tijdens de tweede afspraak zal de tandarts in één keer je boven- en/of onderboog met facetten behandelen. Zodat je dezelfde dag nog naar een betere jij in de spiegel kunt knipogen.

De Smile Consulente helpt je met de keuze van de kleur van je facetten (ook facings of veneers genoemd). Maar ook de vorm kan je zelf kiezen. Belangrijk: facetten worden op je tanden bevestigd zónder ze te beschadigen.

Sommige mensen kiezen om enkel de bovenboog te behandelen met facetten, sommige pakken ineens de boven- en onderboog aan. Je zult snel merken: glimlachen is makkelijk als je tanden er goed uitzien! Bovendien schatten mensen je automatisch vriendelijker, mooier én intelligenter in.

Snel en doeltreffend – dankzij onze unieke technologie

Alleen GlamSmile facetten kunnen in een sessie van een of twee uur geplaatst worden dankzij een unieke ‘positioning tray’. Maak een afspraak voor gratis Smile Advies of stel een vraag aan onze Smile Consulente.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Gratis Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?