Waarom je goed zit bij GlamSmile? Dat hoor je van onze tevreden klanten …

GlamSmile biedt oplossingen voor tal van problemen die jouw geluk in de weg staan, zoals gele of grijze tanden, scheve tanden of kleine tanden. Twijfel je nog om de stap te zetten? Laat je overtuigen door je voorgangers die maar wát blij zijn dat ze het deden!

Je maakt komaf met verkleuringen

Bleaching helpt niet bij elk type verkleuring, terwijl de facings van GlamSmile wél voor iedereen geschikt zijn. Bovendien helpen ze in één klap de positie van je tanden verbeteren. Dat ondervond ook Machteld: “Moeder natuur had me niet echt gezegend met een mooi gebit. Door de jaren heen had ik serieuze verkleuringen opgebouwd, en kampte ik met slijtage van de tanden. Door GlamSmile heb ik nu een gebit waar ik fier op kan zijn.”

Machteld

Je hoeft geen beugel te dragen

Manuela was dan weer onder de indruk van de snelheid en het gemak waarmee ze een nieuwe glimlach kreeg. “Ik heb op voorhand de perfecte uitleg gekregen”, zegt ze. “Ik stond ervan versteld dat ik, in plaats van jarenlang een beugel te moeten dragen, binnen twee maanden opnieuw het perfecte gebit had.”

Manuela

Je ziet er jonger én zelfverzekerder uit

Heel wat van onze klanten vinden bovendien dat hun zelfvertrouwen dankzij hun facings een flinke boost heeft gekregen. Iris is een van hen: “Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe glimlach. Ik heb hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen en zie er jonger uit. Mensen spreken me er vaak over aan.” Ook Carine is enthousiast: “Door mijn veneers heb ik nu veel meer zelfvertrouwen. Ik zou zeggen: gewoon doen!”

Carine

Je hebt een pracht van een lach

“Ik lach nu meer en spontaner”, beseft Maxime, een andere tevreden klant. “Ik word vaak aangesproken over mijn mooie tanden. Ik sta er nu niet meer bij stil hoe anderen mijn gebit zien als ik glimlach.” Aarzel jij ook om je tanden bloot te lachen? Ook Marie-Sirine voelde zich geremd, maar dat is verleden tijd met haar porseleinen veneers: “Ik had nooit gedacht dat ik mezelf graag zou zien lachen op foto. Totdat ik de prefecte smile kreeg bij GlamSmile – nu gaat het spontaan”, glundert ze.

Je geniet van een natuurlijk resultaat

Ben je bang dat je tanden er te ‘gemaakt’ uit zullen zien? Dat is nergens voor nodig, want je kiest bijvoorbeeld zelf hoe wit je ze laat maken. Dirk: “Iedereen is verbaasd over hoe natuurlijk mijn tanden overkomen, het is een echte aanrader. Een mooi gebit is hét visitekaartje! Het is de beste investering in mezelf die ik kon wensen.”

Dirk

Je krijgt er onze topservice zomaar bij

Tot slot staan onze experts je bij met raad en daad. Zo zijn ook Veronique en Magali enorm te spreken over de service die ze kregen.

“Mijn tanden waren afgesleten door te knarsen en er was dus veel werk aan de winkel. GlamSmile pakte mijn probleem op maat aan. Het team heeft kennis van zaken en oog voor esthetiek, het is efficiënt, transparant, klantvriendelijk, … Kortom: GlamSmile is enorm professioneel. Voor mij is dit de ‘Rolls Royce’ onder de tandzorg. Bedankt voor mijn mooie glimlach!” (Veronique)

“Hier is een zeer professioneel team aan het werk. Alles wordt heel goed uitgelegd en de nazorg is correct.” (Magali)

Veronique

Wil ook jij een mooiere glimlach? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis Smile Advies!

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?