“Ik straal fierheid uit”: Peggy Aerts vertelt over haar GlamSmile-facings

Peggy Aerts was ontevreden over haar gebit. Ze koos voor GlamSmile-facings en staat nog altijd voor 100% achter die beslissing. Ontdek haar verhaal!

Net zoals een heel grote groep mensen – waartoe jij jezelf misschien ook rekent – was Peggy Aerts niet 100% tevreden met haar gebit. “Vooral de vorm en de kleur stoorden me”, geeft ze toe. Flink flossen en poetsen en regelmatig op controle gaan bij de tandarts: die zaken kunnen helpen, maar zijn jammer genoeg geen garantie op mooi witte tanden. Als je tanden binnenin verkleurd zijn, bijvoorbeeld, kun je ze niet lichter maken – zelfs niet met bleaching. Gelukkig kun je, net als Peggy, je verkleurde tanden onder handen laten nemen door GlamSmile. Onze porseleinen facings vormen een snelle en langdurige oplossing voor gele tanden. Peggy liet bovendien in één klap de vorm van haar tanden aanpakken. Je leest het goed: ook dat kan perfect. Bij een mooi gebit komt immers meer kijken dan alleen een witte kleur. Volg mee en ontdek hoe Peggy haar GlamSmile-behandeling beleefde.

GlamSmile-facings: pijnloos, veilig en snel

Peggy’s voornaamste reden om te kiezen voor GlamSmile? “Ik vond het vooral interessant dat GlamSmile-facings je eigen tanden niet beschadigen”, zegt ze. Dat is inderdaad een groot voordeel van onze werkwijze. Facings zijn namelijk flinterdunne schildjes die gewoon boven op je gebit komen: je tanden blijven helemaal intact (we hoeven ze bijvoorbeeld niet af te vijlen), waardoor je geen verdoving moet krijgen en de behandeling volkomen pijnloos en veilig is.

Peggy was bovendien aangenaam verrast door de snelheid van de plaatsing. “In slechts een paar consultaties heb je mooie, verzorgde, witte tanden”, benadrukt ze. “Het is gewoonweg een prachtig systeem, omdat de facings niet tand per tand geplaatst moeten worden.” Peggy verwijst hier naar onze gepatenteerde positioning tray waarmee we zes tot tien veneers – of een volledige tandenboog – in één keer kunnen plaatsen. Per boog hebben we slechts een uurtje van je tijd nodig.

“Belangrijk om er verzorgd uit te zien”

Vooral haar verzorgde uitstraling vindt Peggy een enorm voordeel van haar nieuwe gebit. “De GlamSmile-facings geven me een extra zalig gevoel, want ik vind het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Het is te vergelijken met je handen en nagels: als die mooi verzorgd zijn, dan straalt dat iets uit van netheid en fierheid over jezelf.” Haar omgeving reageerde dan ook heel positief op haar nieuwe glimlach, aldus Peggy.

Een aanrader?

Of Peggy anderen zou aanraden om voor GlamSmile-facings te kiezen? “Zeer zeker”, antwoordt ze enthousiast. “Bij GlamSmile dragen ze orde, netheid en stiptheid hoog in het vaandel. Dat resulteert dus niet alleen in een prachtig gebit, maar ook in een goede begeleiding en vlotte behandeling.” We hechten inderdaad veel belang aan een persoonlijke begeleiding. Als je je gebit onder handen laat nemen, heb je namelijk heel wat opties, onder meer wat de kleur van je nieuwe tanden betreft – van Hollywoodwit tot een natuurlijker wit. Wat de beste keuze is voor jouw glimlach? Dat bespreken we samen én dat zie je op een duidelijke 2D-simulatie! Je weet met andere woorden meteen hoe je eruit zal zien met je nieuwe gebit.

Klinkt goed? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij een van onze Smile Consulentes!

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?