Met een stralende glimlach de zomer in?

Ben je ontevreden over de (gele of grijze) kleur van je tanden? Of heb je spleetjes tussen je tanden of scheve tanden, waardoor je je niet comfortabel voelt om breeduit te lachen? Het volledige traject bij GlamSmile, van adviesgesprek tot de uiteindelijke plaatsing van de veneers, neemt amper anderhalve maand in beslag

Het is een cliché, maar het is wel waar: in de winter is een beetje bijkomen voor veel mensen onvermijdelijk. Bij de feestdagen horen bourgondische diners, je knabbelt en drinkt gezellig iets tijdens lange avonden, je slurpt een warme chocomelk na een sneeuwwandeling, …. En met die dikke truien is het toch niet voor iedereen zichtbaar dat je een buikje hebt gekregen. Maar met de lente in zicht begint het ook te kriebelen om iets aan je uiterlijk te doen, zodat je tegen de zomer helemaal in vorm bent. Daar hoort afvallen bij, maar ook: werken aan je stralende glimlach, zodat je piekfijn op vakantiekiekjes staat. Een volledig traject duurt ongeveer anderhalve maand, dus als je er nu aan begint, ben je net op tijd klaar voor de zomer!

Tijd voor een stralende glimlach?

Ben je ontevreden over de (gele of grijze) kleur van je tanden? Of heb je spleetjes tussen je tanden of scheve tanden, waardoor je je niet comfortabel voelt om breeduit te lachen? Het volledige traject bij GlamSmile, van adviesgesprek tot de uiteindelijke plaatsing van de veneers, neemt amper anderhalve maand in beslag. Je begint dus met een stralende glimlach aan de zomer als je nu de koe bij de horens vat.

Eerste bezoek: persoonlijk advies

GlamSmile zweert bij een persoonlijke aanpak, want elk gebit en elke glimlach zijn anders. Daarom beginnen onze trajecten steevast met advies op maat door een van onze Smile Consulentes:

  • We overlopen alle parameters die je glimlach bepalen, zoals je huidige kleur en de gewenste kleur en vorm van je veneers.
  • We maken een 2D-simulatie, zodat je weet hoe je eruit zal zien na behandeling.
  • We maken een gedetailleerde offerte voor behandeling.
  • Ga je daarmee akkoord? Dan volgt een afdruk van je gebit.

Die afdruk wordt gedigitaliseerd: met speciale software tekenen we de perfecte tandenboog op je bestaande gebit. De experts maken jouw porseleinen facetten op maat in ons eigen lab.

Tweede bezoek: snelle en pijnloze plaatsing

Na slechts drie weken zijn je facetten al klaar. De plaatsing ervan gebeurt met behulp van een gepatenteerde positioneringstray, zodat we per boog in één beweging zes tot tien veneers kunnen plaatsen. Het hele proces neemt maar een uurtje in beslag en is volkomen pijnloos.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?