voor
Silvy de bie voor glamsmile veneers
na
Silvy de bie met glamsmile veneers of facings

Silvy De Bie

glambassadeur
We kennen haar van Sylver of als Silvy Melody, haar stem is wondermooi maar over haar tanden was ze niet helemaal tevreden. Lees hier het verhaal over de smile makeover van Silvy De Bie.
1

Waarom GlamSmile facings?

"Mijn tanden waren op zich wel goed van vorm maar ik was niet tevreden over de positie van mijn tanden. Vroeger heb ik een beugel gedragen, het resultaat was goed maar na een tijdje begonnen mijn tanden opnieuw te verschuiven.

En tanden bleken? Dat geeft spijtig genoeg geen permanent resultaat.

GlamSmile facings leken me de perfecte oplossing om de positie van mijn tanden en het kleur aan te passen."

2

Het Smile Advies: een antwoord op al mijn vragen over mijn glimlach

"Ik had heel veel vragen voor de Smile Consulente tijdens het Smile Advies. Bijvoorbeeld, doet de plaatsing van facings pijn? Welke kleuren porseleinen facings zijn er allemaal mogelijk, ... Maar ze heeft me alles heel duidelijk uitgelegd, geen enkele vraag was haar te veel. Bovendien was ze super vriendelijk en ze nam alle tijd om het mij zo comfortabel mogelijk te maken."

"Dankzij een digitale simulatie kon ik zien hoe ik eruit zou zien met GlamSmile porseleinen facetten. Dat gaf me een gerust gevoel."

silvy die bie krijgt advies over witte tanden
3

De plaatsing van GlamSmile facetten

Sylviedebie plaatsing 01
Sylviedebie plaatsing 09
"De plaatsing verliep verbazingwekkend snel en vlot. Blijkbaar is dit door de gepatenteerde positioning tray van GlamSmile waardoor alle facetten in 1 keer geplaatst kunnen worden. Op een klein uurtje had ik mijn nieuwe glimlach, super!"
Sylviedebie plaatsing 08
4

En het resultaat?

"Ik ben super tevreden over het resultaat. Eindelijk heb ik de glimlach die ik al zo lang wilde. En ik krijg super veel complimentjes van vrienden en familie. Ze willen nu zelf ook porseleinen facings."

Before after2 web
Voor en na foto GlamSmile facings.
"Leuk weetje, veel mensen zien dat er iets veranderd is maar ze weten niet goed wat, je ziet ze zoeken. Top, want dat bewijst hoe natuurlijk de GlamSmile facings ogen."

De plaatsing van GlamSmile facings bij Silvy De Bie werd gefilmd, bekijk hier haar smile make-over.

Wil je graag ook zo'n stralende glimlach?
Vraag Gratis & Vrijblijvend Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?