Wat je glimlach over jou vertelt | GlamSmile

Wat je glimlach over jou vertelt

Natuurlijk ga je liever lachend dan huilend door het leven, maar hoe en hoeveel je lacht, bepaalt hoe je omgeving over je denkt. Mensen brengen nu eenmaal liever tijd door bij iemand die positief is en die hen regelmatig een oprechte glimlach gunt. Als je lacht, straal je bovendien meer zelfvertrouwen uit. Mensen gaan jou daardoor meer vertrouwen, waardoor je haast vanzelf meer succes boekt. Een vicieuze cirkel die je geen windeieren legt! Lachen heeft dus alleen maar voordelen, maar er bestaan verschillende manieren om te lachen of te glimlachen. Een smile-overzichtje …

Brede glimlach: ook prima in professionele context

Als je in je privéleven iemand op een brede glimlach trakteert, toon je meteen je appreciatie voor die persoon. Maar dat betekent niet dat je dit type lach moet reserveren voor etentjes met vrienden of familie, of voor avondjes uit. In tegendeel: ook op het werk mag je gerust breed lachen. Dit type lach benadrukt je flexibiliteit en maakt een ontspannen indruk. Tot slot lijk je met een brede glimlach elke uitdaging aan te kunnen!

Glimlach om je eerlijkheid te tonen

Als je glimlacht, toon je dat je jezelf hebt aanvaard en dat je openstaat voor anderen. Je staat recht in je schoenen en voelt je zeker van je stuk. Dat is meteen ook de reden waarom mensen die lachen vaak als eerlijker worden aanzien. Het omgekeerde geldt trouwens evengoed: wie alleen met zijn mond lacht – en niet met zijn ogen – lijkt zijn emoties te onderdrukken en komt oneerlijk over. Het resultaat is dat mensen achterdochtiger gaan reageren.

Jouw tanden zijn geen schande

Durf je je mond amper open te doen omdat je je onzeker voelt over je tanden? Zijn ze niet wit of staan ze niet helemaal recht? Laat je gebit geen spelbreker zijn, en maak een vrijblijvende afspraak bij een Smile-consulente!

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Gratis Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?