Rechte tanden zonder beugel | GlamSmile

Rechte tanden zonder beugel

Heel snel rechte tanden zonder orthodontie? Het kan!

We zien ze steeds vaker: dertigers en veertigers die de moed hebben om 2 tot 3 jaar een beugel te dragen. Maar is dit nu echt de enige oplossing voor scheve tanden? Nee, er is een snellere en meer comfortabele oplossing: de porseleinen facetten van GlamSmile. Zo krijg je niet alleen rechte tanden, maar ook witte tanden!

Scheve tanden?

De ene persoon heeft rechte tanden en de andere persoon heeft scheve tanden. De grootste oorzaak hiervan is een gebrek aan plaats in de mond. Daardoor worden de tanden tegen elkaar geduwd en nemen ze zelf nieuwe positie in. Het tegenovergestelde bestaat ook: door het te veel aan plaats tussen de tanden ontstaan er spleten tussen de tanden. In beide gevallen is het resultaat niet erg esthetisch. Dat is dan ook de reden waarom er velen onder ons hiervoor een oplossing zoeken.

De meest klassieke en meest voor de hand liggende oplossing is orthodontie. Dit is een zeer kwalitatieve oplossing voor scheve tanden of spleten tussen de tanden maar dit vereist een grote inspanning. De behandeling duurt meerdere jaren en een klassieke blokjesbeugel is niet erg elegant. Bovendien lost men zo enkel het probleem op van de positie van de tanden en wordt er niets gedaan aan de kleur van de tanden. Met orthodontie kan men geen stralend witte glimlach bekomen, enkel een mooi gealigneerde boog. Voor een stralende glimlach speelt de kleur uiteraard ook een cruciale rol. Het is spijtig om een inspanning van enkele jaren te doen met de klassieke orthodontie maar dan achteraf nog steeds niet tevreden te zijn over de kleur van je tanden.

Correctie van de kleur en de positie van de tanden

De porseleinen facetten van GlamSmile, ook wel facings of veneers genoemd, corrigeren niet enkel de kleur maar ook de positie van de tanden. En dit in een mum van tijd. Hoe? GlamSmile veneers zijn ultradunne porseleinen plaatsjes (0.2-0.5mm) die aan de voorzijde van de tanden bevestigd worden. Ze verbeteren het uiterlijk of de look van de tanden. De dikte van een facet wordt aangepast in functie van de positie van de tand. Door te spelen met deze dikte kunnen de facings ervoor zorgen dat het lijkt alsof je een mooi gealigneerde boog hebt.

oplossing scheve tanden zonder beugel
veneers of facings als oplossing scheve tanden zonder beugel

De GlamSmile veneers worden hoogtechnologisch ontworpen aan de hand van 3D CAD-CAM technologie door de designers hier in Gent. Het eindresultaat is grotendeels afhankelijk van de beginsituatie, maar met de precisie van het ontwerp en de productie garanderen we meteen een stralend witte glimlach.

Gratis Smile Advies

Voordat je de stap zet, ben je uiteraard benieuwd naar het eindresultaat. GlamSmile biedt je een gratis digitale simulatie en gratis en persoonlijk Smile Advies. Tijdens dit open gesprek zal de Smile Consulente al je vragen beantwoorden. En zo kan jij je nieuwe ‘ik’ met mooie rechte tanden eens zien aan de hand van de simulatie.

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jou om komaf te maken met die scheve tanden? Neem dan contact met ons op voor gratis Smile Advies en wij helpen u met plezier.

GRATIS
SMILE ADVIES
PIJNLOZE BEHANDELING
IN SLECHTS 1 UUR
GEPATENTEERD PORSELEIN
VAN TOPKWALITEIT
Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Gratis Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?