Een beugel voor volwassenen? Dit is de oplossing

Een beugel voor volwassenen is al lang geen uitzondering meer. Wil je af van scheve tanden? Een doorzichtige beugel is de oplossing! Ontdek snel meer.

Aan sommige ideeën raak je met de jaren gewend. Aan het idee dat er voor jou geen carrière als professionele fitnesser in zit, bijvoorbeeld, of dat je nu eenmaal niet het type bent dat probleemloos tien taken tegelijk kan doen. Maar bij sommige dingen kun je je moeilijker neerleggen, bijvoorbeeld bij die scheve tanden die in het oog springen zodra je in de spiegel kijkt of naar foto’s van jezelf. Gelijk heb je, zéker als je weet hoe makkelijk je van dat ‘probleem’ verlost kunt zijn! Een beugel voor volwassenen is al lang geen rariteit meer, en je omgeving hoeft er niet eens iets van te merken.

Geen zin in een blokjesbeugel

Je glimlach is een cruciaal deel van je gezichtsexpressie. Meer nog, hij bepaalt voor een groot stuk het beeld dat anderen van jou hebben. Logisch dus dat je liever af wil van scheve of overlappende tanden of een spleetje tussen je tanden. Alleen … met een blokjesbeugel word je misschien liever niet gezien op een sollicitatiegesprek of bij klanten. Er kruipt ook gemakkelijk eten tussen zo’n beugel, waardoor je na je maaltijd met je lippen stevig op elkaar geklemd naar het toilet moet voor een check. Gelukkig is er een andere manier …

Orthodontie voor volwassenen: doorzichtige beugel

GlamSmile gebruikt een alternatieve techniek voor orthodontie bij volwassenen: de transparante beugel. Dat is een onzichtbare, uitneembare beugel die we volledig op jouw maat maken. De beugel bestaat uit een schildje van kunsthars dat je over je tanden schuift. Om de twee weken krijg je een nieuw schildje, zodat de correcties geleidelijk aan gebeuren en je na ongeveer een jaar mooie rechte tanden hebt.

De voordelen van de transparante beugel

De transparante beugel is esthetisch, comfortabel en pijnloos. Als je gaat eten, neem je hem gewoon even uit. Bovendien kun je er tal van problemen mee behandelen:

Meer weten over deze revolutionaire techniek? Onze Smile Consulentes geven je graag vrijblijvend advies op maat.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?