Orthodontie voor volwassenen? | GlamSmile

Orthodontie voor volwassenen?

Als volwassene iets doen aan scheve tanden, overlappende tanden of een spleetje tussen je tanden? Maak kennis met onze doorzichtige beugel en al z’n voordelen.

Aan sommige ideeën raak je met de jaren gewend. Aan het idee dat er voor jou geen carrière als professionele fitnesser inzit, bijvoorbeeld, of dat je nu eenmaal niet het type bent dat probleemloos tien taken tegelijk kan doen. Maar bij sommige dingen kun je je moeilijker neerleggen, bijvoorbeeld bij die scheve tanden die in het oog springen zodra je een blik werpt op de spiegel of op foto’s van jezelf. Gelijk heb je, zéker als je weet hoe makkelijk je van dat ‘probleem’ verlost kunt zijn! Orthodontie voor volwassenen ligt sowieso binnen de mogelijkheden, en je omgeving hoeft er niet eens iets van te merken.

Geen zin in een blokjesbeugel

Er is voor alles een tijd. Misschien zijn paarse haren, opvallende lippenstift of een minishort echt niets meer voor jou. Maar ook met een blokjesbeugel word je liever niet gezien op een sollicitatiegesprek of bij klanten. Het ziet er niet alleen een beetje knullig uit; er kruipt ook eten tussen zo’n beugel, waardoor je na het eten met je lippen stevig op elkaar geklemd naar het toilet moet voor een check. Gelukkig is er een andere manier …

Orthodontie voor volwassenen: doorzichtige beugel

GlamSmile gebruikt een compleet nieuwe techniek als alternatief voor orthodontie bij volwassenen: de transparante beugel. Dit is een onzichtbare, uitneembare beugel die we volledig op jouw maat maken. De beugel bestaat uit een schildje van kunsthars dat over je tanden schuift. Om de twee weken krijg je een nieuw schildje, zodat de correcties geleidelijk aan gebeuren en je na ongeveer een jaar rechte tanden hebt.

De voordelen van de transparante beugel

De transparante beugel is esthetisch, comfortabel en pijnloos. Als je gaat eten, neem je hem gewoon even uit. Bovendien kun je er tal van problemen mee behandelen:

Meer weten over deze revolutionaire techniek? Onze Smile Consulentes geven je graag vrijblijvend advies op maat.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Gratis Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?