Schade door tandenknarsen? Deze 3 GlamSmile-klanten maakten er komaf mee

Veel mensen knarsen of klemmen in hun slaap en dat is nefast voor hun gebit. Herkenbaar? Met veneers heb je je problemen in een-twee-drie opgelost.

Sta jij soms op met pijnlijke kaken, of heb je zelfs continu gevoelige tanden? Dan zou je weleens een tandenknarser kunnen zijn. Veel mensen knarsen en/of klemmen in hun slaap, en dat is nefast voor hun gebit. Door je tanden over en tegen elkaar te schuiven, kunnen er namelijk stukken glazuur loskomen, waardoor je tandbeen bloot komt te liggen. Er bestaan oefeningen om van die vervelende gewoonte verlost te raken, maar de schade draai je daarmee natuurlijk niet terug. Gelukkig kunnen we met de veneers van GlamSmile de schade esthetisch en functioneel aanpakken, zoals Veronique, Florence en Darline tot hun grote blijdschap mochten ondervinden.

Veronique: “Mijn tanden waren afgesleten”

Veronique leerde GlamSmile kennen via sociale media, maar besloot wat meer research te doen voor ze zelf veneers liet plaatsen. De positieve ervaringen van anderen overtuigden haar om ook de stap te zetten. Veronique: “Eindelijk was er een oplossing voor mijn probleem: tandenknarsen. Mijn tanden waren afgesleten en er was dus veel werk aan de winkel, maar GlamSmile pakte mijn probleem grondig en persoonlijk aan. Het team heeft kennis van zaken en oog voor esthetiek, is efficiënt, transparant en klantvriendelijk – kortom: alles verliep enorm professioneel.” Veronique is blij met haar mooie tanden. “Voor mij zijn ze de ‘Rolls Royce’ onder de veneers!”

Glamsmile facetten of facings na foto

Florence: “Na 6 jaar nog altijd een topresultaat”

Florence had last van afgesleten snijtanden – een probleem veroorzaakt door knarsen. Als die slijtage té ver gevorderd is, stijgt het risico dat er onvoldoende tandoppervlakte overblijft om nog veneers te kunnen plaatsen, maar dat was gelukkig nog niet het geval. Daarnaast stonden de hoektanden van Florence niet gelijk en waren haar eerste kiezen wat naar binnen gevallen. Florence: “GlamSmile maakte komaf met al die problemen met op maat gemaakte facings.” De tanden van de bovenboog kregen hun natuurlijke lengte terug, en de hoektanden en eerste kiezen kregen wat meer volume.”

Het resultaat? Een bredere en mooiere glimlach die Florence geen windeieren legde op professioneel vlak. “Ik werk in de communicatiewereld en daar is een mooie glimlach een troef van formaat,” vindt ze. “Zodra ik mijn facings had, veranderde de houding van de mensen tegenover mij. Ik voel dat ik sympathieker overkom. Maar ik heb alleszins ook gewoon meer zin om breed te lachen!”

Bovendien zien de veneers er na zes jaar nog altijd als nieuw uit. “Er is geen slijtage of kleurverandering te bespeuren,” zegt Florence. “Ik heb het me echt nog geen seconde beklaagd en kan het aan iedereen aanbevelen.”

Met glamsmile facetten florence

Darline: “Resultaat overtreft de verwachtingen!”

Ook Darlines gebit vertoonde een beetje knarsschade en sporen van slijtage. Van enkele tanden waren stukjes afgebroken. Bovendien vertoonden haar tanden ouderdomsvergeling. Met veneers waren al die problemen makkelijk op te lossen: ze corrigeerden de symmetrie en vorm, en zorgden voor wittere tanden, zodat het gebit als geheel er een pak frisser ging uitzien. Darline: “Dit resultaat overtreft mijn verwachtingen. Ik vind het heel mooi en de hele aanpak van GlamSmile was bijzonder professioneel. Zo hebben de consulenten gelet op een match tussen de kleur van mijn gebit en mijn oogwit. Je zou kunnen zeggen dat mijn ogen spontaan meelachen met mijn tanden!”

Darline met veneers van glamsmile

Ook komaf maken met schade veroorzaakt door tandenknarsen, of andere onvolmaaktheden waardoor je je onzeker voelt over je glimlach? Boek een vrijblijvend adviesgesprek.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?