Veneers verlosten Lieve volledig pijnloos van scheve voortanden

Interieurarchitecte Lieve dacht dat ze moest leren leven met scheve voortanden, maar ontdekte dat een schitterende glimlach helemaal geen pijn moet doen!

Interieurarchitecte Lieve (52) vermeed na een traumatische ervaring jarenlang elke tandartspraktijk. Dat ging ten koste van haar gebit – en van haar geluk! Lieve dacht dat ze moest leren leven met scheve voortanden, maar toen ze veertien jaar geleden de kantoren van GlamSmile kwam inrichten, ontdekte ze dat een schitterende glimlach helemaal geen pijn moet doen. Vandaag is ze nog steeds erg tevreden over de kwaliteit van de veneers die ze liet plaatsen en de service die ze kreeg.

Scheve voortanden: 2 opties

“Als kind heb ik een trauma opgelopen bij de tandarts, waardoor ik in de jaren nadien niet meer op controle ging”, steekt Lieve van wal. “Het resultaat? Slechte voortanden.” Lieve had zichzelf al de gewoonte aangemeten om te lachen met haar hand voor haar mond. Maar na jaren van ontevredenheid over haar gebit, kwam ze te weten dat ze twee opties had om haar tanden recht te laten zetten: “ofwel kon ik mijn voortanden laten omslijpen en er kronen op laten plaatsen. Dat zag ik natuurlijk niet zitten. Maar toen leerde ik veneers kennen: flinterdunne schildjes die mijn glimlach weer mooi zouden maken zonder dat ik er iets van zou voelen en zonder dat mijn eigen tanden schade zouden oplopen.”

De keuze voor GlamSmile-veneers

Lieve kwam heel toevallig bij GlamSmile terecht: “Ik heb GlamSmile leren kennen via het bedrijf waarvoor ik werkte; ik werd gevraagd om de toenmalige praktijk in te richten. Ik meteen overtuigd! Ons eerste contact dateert intussen van veertien jaar geleden. De veneers die ik toen liet plaatsen, waren de eerste generatie op de markt. Ondertussen heb ik de nieuwe GlamSmile-praktijk mogen inrichten en hebben ook mijn veneers een make-over gekregen: ik heb ze laten vervangen door porseleinen exemplaren, die een nog mooier en natuurlijker resultaat geven.”

Complimenten en zelfvertrouwen

Lieve houdt vooral van de persoonlijke aanpak van GlamSmile. “Wat ik zo fijn vind, is dat de consulenten echt luisteren naar wat je wil”, legt ze uit. “Ze stellen je ook meteen op je gemak. Sinds ik mijn veneers heb, heeft mijn zelfvertrouwen een boost gekregen. Ik lach gewoon voluit, vol vertrouwen. Ik krijg veel complimenten over mijn mooie, witte glimlach: hét bewijs dat het resultaat er heel natuurlijk uitziet!”

Veneers: iets voor jou?

Ook klaar om je zelfvertrouwen een boost te geven? Met de porseleinen veneers van GlamSmile optimaliseer je de vorm en positie van je tanden en maak je ze permanent wit. De plaatsing is volledig pijnloos en beschadigt de tanden niet. Vraag je gratis Smile Advies aan bij een ervaren Smile Consulent.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?