Zo krijg je de perfecte Hollywood-smile

Kylie Jenner, Justin Bieber, George Clooney: heel wat sterren hebben een Hollywood-smile. Ook jij kunt je gebit laten stylen naar hun voorbeeld!

Hollywoodsterren hebben wel wat om jaloers op te zijn. Catherine Zeta-Jones trouwde in een jurk van een slordige 125.000 euro, en Jennifer Lawrence bezit op haar 29ste een riante villa in Beverly Hills met vijf slaapkamers (elk met eigen ruime dressing, uiteraard), een zwembad en een gigantische tuin. George Clooney zou dan weer meer dan 213 miljoen euro per jaar verdienen. Wellicht zal het bij dromen blijven wat de fysieke rijkdommen van deze acteurs en actrices betreft, maar wat wél binnen handbereik ligt, is hun Hollywood-smile!

De kenmerken van de Hollywood-smile

Je kunt je vast wel een beeld vormen van de Hollywood-smile. De eigenaar van zo’n glimlach…

Kylie Jenner, Sophia Bush, Emma Watson, Cristiano Ronaldo, Lindsay Lohan, Justin Bieber, Victoria Beckham: het lijstje van bekende mensen met een Hollywood-smile is eindeloos, maar ook jij kunt zonder al te veel moeite je gebit te laten stylen zoals de sterren!

Veneers: volkomen pijnloos en meteen resultaat

Veneers (ook wel facetten of facings genoemd) zijn volledig op maat gemaakte schildjes van kunsthars die over je eigen gebit komen. Om jezelf een perfect wit gebit aan te meten, hoef je met andere woorden geen tanden te laten trekken! Veneers hebben daarnaast nog heel wat andere interessante voordelen:

  • Ze verkleuren niet (in tegenstelling tot bleachen, wat nooit een permanent resultaat geeft)
  • Je bepaalt de kleur helemaal zelf (natuurlijk wit kan dus ook – je hoeft niet per se voor het spierwit van de Hollywoodsterren te gaan)
  • Je kunt de vorm en grootte kiezen, en dus meteen andere imperfecties wegwerken (zoals een spleetje tussen je tanden of te kleine tanden)
  • De plaatsing gebeurt in één keer met een speciale tray en is volkomen pijnloos

Witte tanden maken jonger en gelukkiger

Hollywoodsterren zien er vaak jonger uit dan ze echt zijn, en dat komt door hun witte tanden! Uit een studie door Oral B blijkt namelijk dat een witter gebit je minstens vijf jaar jonger maakt.

Maar een Hollywood-smile heeft natuurlijk nóg pluspunten. De American Academy of Cosmetic Dentistry (AACD) kwam dankzij een nationale enquête te weten dat 96% van de deelnemers vond dat iemand met een aantrekkelijke glimlach ook op andere vlakken aantrekkelijker wordt, terwijl 74% ervan overtuigd was dat een onaantrekkelijke glimlach je kansen op professioneel succes doet slinken.

Veneers: onze werkwijze

Wittere tanden: iets voor jou? Zo gaan we te werk:

  • Gratis en vrijblijvend Smile-advies: in een vrijblijvend gesprek met onze Smile Consulentes kom je te weten hoeveel facings je nodig hebt. De meeste mensen kiezen voor tien veneers onder- en bovenaan, maar het ideale aantal hangt af van de tanden die je bloot lacht. Daarnaast bespreken we de gewenste kleur en vorm, want je glimlach moet echt bij je passen (lees: bij de vorm van je gezicht, bij je profiel en de vorm van je lippen). Dankzij een 2D-simulatie weet je meteen hoe je eruit zal zien met je nieuwe gebit. Verder leggen we je een gedetailleerde offerte voor, zodat je precies weet wat je mag verwachten.
  • Ga je akkoord met ons voorstel? Dan nemen we een foto van je gebit en kaakbeen, en een afdruk van je gebit, want we maken onze porseleinen facetten altijd volledig op maat.
  • Na ongeveer drie weken zijn je facetten klaar.
  • We plaatsen je veneers met de speciaal door GlamSmile ontwikkelde positioneringstray: in één beweging kunnen we daarmee zes tot tien veneers bevestigen, zodat je de hele procedure in een uurtje tijd achter de rug hebt. En dat is best bijzonder als je weet dat je normaal gezien zo’n drie uur mag rekenen voor een plaatsing tand per tand.

Zin om jezelf een Hollywood-smile te gunnen? Gelijk heb je! Maak vrijblijvend een afspraak bij onze Smile Consulentes.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?