De voordelen van facings … zijn legio!

Facings bezorgen je een stralende glimlach, en daardoor meer zelfvertrouwen én een jonger uiterlijk. Maar er is zelfs nóg meer … Ontdek hier alle voordelen!

Het meest gekende voordeel van facings? Die stralende glimlach met witte tanden die ze je bezorgen natuurlijk – en daarmee die boost voor je zelfvertrouwen én dat jongere uiterlijk. Aan dat al behoorlijk indrukwekkende lijstje kunnen we zelfs nog wat pluspunten toevoegen. Overweeg je om voor facings te kiezen, maar heb je nog een laatste duwtje in de rug nodig? Lees dan zeker verder.

Witter dan wit of natuurlijk wit?

Ten eerste kies je zelf hoe wit je je tanden maakt met facings. Je kunt er met andere woorden verder in gaan dan met bleachings. Bleken levert je sowieso minder resultaat op én je kunt er je tanden nooit witter mee maken dan je eigen kleur. Bovendien heeft bleken geen effect bij intrinsieke verkleuringen, of verkleuringen aan de binnenkant van je tand.

Een perfect gebit tout court

Facings zijn ten tweede niet alleen dé oplossing tegen gele tanden, maar evengoed voor diasteem of een spleetje tussen je tanden, afgebroken tanden of te kleine tanden. Zelfs scheve tanden krijg je ermee weggewerkt. Je leest het goed: er hoeft helemaal geen orthodontie aan te pas te komen!

Facings gaan lang mee

Ten derde hebben facings een indrukwekkende levensduur. Tenminste, als je voor porseleinen facings kiest zoals die van GlamSmile! Composiet facings verkleuren vrij snel en worden dof. Ze zijn dan wel goedkoper, maar daartegenover staat dat je er maar vijf jaar plezier van hebt. Porseleinen facings gaan daarentegen gemiddeld tien jaar mee, en zelfs nog langer als je ze goed verzorgt (door onder andere twee keer per dag goed te poetsen).

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden? Niet altijd!

Tot slot, en zeker niet onbelangrijk: GlamSmile plaatst je facings voor een hele tandenboog in één keer via een speciale positioning tray. Dat gaat niet alleen bijzonder snel; de behandeling verloopt ook volkomen pijnloos. We hoeven je echte tanden niet te beschadigen, want we plaatsen de facings er gewoon bovenop, zonder ook maar een seconde te vijlen.

Klinkt fantastisch? Dat is het ook. Contacteer ons gerust voor vrijblijvend advies; onze Smile Consulentes beantwoorden al jouw vragen … met de glimlach!

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?