Olivier Deschacht | GlamSmile
voor
Olivier deschacht voor Glam Smile
na
Olivier deschacht porseleinen veneers glamsmile

Olivier Deschacht

glambassadeur

Ex-voetballer Olivier Deschacht knarsetandt ‘s nachts, wat zijn gebit beschadigde. Ook was het glazuur op de tanden erg dun geworden, en vond hij zijn gebit wat vergeeld. Hij was aanvankelijk bang voor een onnatuurlijk resultaat, maar met veneers konden zijn tanden beschermd én versterkt worden.

1

Waarom voor GlamSmile veneers gekozen?

Mijn tanden waren beschadigd door het tandenknarsen en het glazuur werd ook steeds dunner. Ik zocht een oplossing om mijn probleem esthetisch en functioneel op te lossen.

De Smile Consulente: “Olivier is iemand die ’s nachts met zijn tanden knarst, waardoor er beschadigingen te zien zijn aan zijn gebit. Ook was het glazuur op zijn tanden erg dun geworden. Hij was was ook niet helemaal gelukkig met de kleur van zijn tanden maar had wel wat angst voor een onnatuurlijk resultaat.”

2

Het Gratis Smile Advies: het antwoord op al mijn vragen over mijn glimlach

Op het adviesgesprek worden de verschillende wit-tinten van veneers uitgebreid besproken. Aan de hand van een uitgebreide checklist kon ik zelf kiezen welke vorm mijn veneers of facings zouden krijgen.

Het was belangrijk voor mij dat de veneers er heel natuurlijk qua kleur uitzien en dat het niet te veel opvalt dat ik veneers heb laten plaatsen.
3

Het design van GlamSmile facings

14035 Olivier Deschacht OCCLUSION V2 Front
14210 Olivier Deschacht V2 OCCLUSION Front
design veneers GlamSmile Olivier Deschacht

"Ik kreeg het design te zien vooraleer de veneers gemaakt werden in het labo zodat ik mij een beeld kon maken van hoe het eruit zou zien."

4

De plaatsing van de veneers

Ik was wel zenuwachtig voor de plaatsing. Zou het pijn doen? Wat gaat het resultaat zijn? Ik had schrik dat mijn glimlach er té wit zou uitzien en dat het te veel zou opvallen.
IMG 01761
IMG 01701
Achteraf gezien was die angst dus nergens voor nodig. De plaatsing van mijn facings verliep heel vlot en volledig pijnloos.
Olivier deschacht met porseleinen facings van glamsmile
IMG 0253

Advies van de Smile Consulente


“Met veneers zijn we de tanden van Olivier als het ware gaan beschermen en versterken. Omdat veneers ook kunnen beschadigd worden door het knarsen – er kunnen ook stukjes van af brokkelen –wordt de beet ietwat gecorrigeerd door een dun laagje op de kiezen te leggen. In combinatie met een knarsplaatje kunnen we zo het probleem esthetisch én functioneel oplossen. We hebben de kleur van de tanden aangepakt met een natuurlijke tint wit.”

Ik heb een natuurlijke glimlach die volledig bij mij past. Mijn tanden zijn beschermd en zien er weer mooier uit. Dank u GlamSmile!
Glamsmile 03mrt21 9332 LR
Wil je graag ook zo'n stralende glimlach?
Vraag Gratis & Vrijblijvend Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Gratis Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?