Een vals gebit: op élke leeftijd een oplossing

Valse tanden hebben niet zo’n sexy imago. Toch loont het om er je gebit mee te verbeteren. Er bestaan verschillende soorten. Wat dacht je van veneers?

Bij een vals gebit denk je misschien aan oma’s en opa’s die hun tanden in een glas op het nachtkastje bewaren. Valse tanden hebben inderdaad niet meteen een sexy imago. Toch hoef je niet te wachten tot je tanden uitvallen om aan je gebit te laten werken. Ook als je jong bent, verdien je mooie tanden!

De voordelen van een mooi gebit

Een mooi en verzorgd gebit is erg belangrijk. Niet alleen op het vlak van hygiëne en gezondheid; ook voor je uitstraling doen mooie tanden echt wonderen. Met een stralende witte lach voel je je zelfzeker en lach je ook vaker. Met verkleurde of scheve tanden zul je veel minder snel je tanden bloot lachen en ben je geremder. Dat is zonde! Waarom zou je er niets aan laten doen?

Soorten valse tanden

Met een vals gebit kun je heel wat kanten op. Er bestaan immers verschillende soorten valse tanden. Zo kun je kiezen voor kronen, implantaten, bruggen of losse protheses, afhankelijk van de staat van je tanden. Die oplossingen vragen echter vaak om een redelijk ingrijpende behandeling. Zijn je tanden nog perfect gezond, maar ben je niet tevreden over hun kleur, vorm of stand, dan kies je het best voor veneers.

Veneers als vals gebit?

In tegenstelling tot protheses of bruggen en kronen op implantaten vervangen veneers geen tanden. Veneers zijn namelijk flinterdunne porseleinen schildjes of plaatjes die we op je eigen tanden aanbrengen. We maken ze speciaal op maat, en ze behouden hun witte kleur langdurig. Op die manier corrigeren we bij GlamSmile in een keer scheve tanden, verkleurde tanden, spleetjes en gebroken tanden. Zo krijg je snel en pijnloos een mooi aansluitende tandenboog die je maar wat graag toont!

Wil je graag meer weten, contacteer ons dan gerust met al je vragen of maak een afspraak met onze Smile Consulente.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?