Een mooi gebit? Niet alleen voor oudjes! | GlamSmile

Een mooi gebit? Niet alleen voor oudjes!

Bij een vals gebit denken we vaak aan omaatjes en opaatjes die hun tanden in een glas op het nachtkastje bewaren. We kunnen dus gerust zeggen dat valse tanden niet meteen een sexy imago hebben. Toch hoef je niet te wachten tot je tanden uitvallen om aan je gebit te laten werken. Ook als je jong bent, verdien je mooie tanden.

Een mooi gebit is immers erg belangrijk. Niet alleen op vlak van hygiëne en gezondheid, maar ook voor je uitstraling doen mooie tanden echt wonderen. Met een stralende witte lach voel je je zelfzeker en lach je ook vaker. Wat zou er je immers tegenhouden? Maar wat als je nu verkleurde of scheve tanden hebt? Je zal veel minder snel je tanden bloot lachen. En dat is toch zonde. Waarom zou je daar dan niet wat aan laten doen?

Met valse tanden kan je heel wat kanten op. Er bestaan immers heel wat soorten valse tanden. Zo kan je kiezen voor kronen, implantaten, bruggen of losse protheses, afhankelijk van de staat van je tanden. Dit zijn echter geen eenvoudige ingrepen. Zijn je tanden nog perfect gezond, maar ben je niet tevreden over de kleur, de vorm of de stand ervan, dan kies je best voor veneers.

Veneers zijn ook een type valse tanden, maar ze vereisen niet zo’n ingrijpende behandeling. Veneers zijn namelijk flinterdunne porseleinen schildjes of plaatsjes die op de gezonde tanden aangebracht worden. Ze worden speciaal op maat gemaakt en behouden permanent hun witte kleur. Op die manier corrigeren we bij GlamSmile in 1 keer scheve tanden, verkleurde tanden, spleetjes en gebroken tanden. Zo krijg je snel en pijnloos een mooi aansluitende tandenboog die je maar wat graag bloot lacht.

Wil je graag meer weten, contacteer ons dan gerust met al je vragen of maak een afspraak met onze Smile Consulente.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Gratis Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?