Laat je uitstraling voor je werken | GlamSmile

Laat je uitstraling voor je werken

Ontdek 3 succesverhalen van GlamSmile veneers

Wanneer we je vertellen dat een mooie glimlach geen detail is, maar een cruciale boost voor je uitstraling, je zelfvertrouwen en je zakelijk en professioneel succes, haal je misschien je schouders op. Maar wat als we mensen aan het woord laten die het verschil aan den lijve hebben ondervonden? Nico, Annick en Kathleen voelden zich onzeker over hun gebit en besloten er iets aan te doen met de facings van GlamSmile. Ze hebben er nog geen seconde spijt van gehad. Ontdek hun verhalen.

Nico Lescouhier: “Een opmerking van mijn zoon was de druppel”

Nico Lescouhier (48) uit Waardamme heeft als zaakvoerder van ‘Het Nieuwe Interieur’ heel wat contact met klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Dat hij hen vandaag met een brede glimlach te woord staat, heeft hij naar eigen zeggen te danken aan GlamSmile. Het was Nico’s zoon die hem deed inzien dat hij iets aan zijn gebit moest doen. Nico: “Een jaartje geleden zei mijn zoon van vijftien: ‘Papa, wat heb jij scheve tanden’. Dat was voor mij dé aanzet om stappen te ondernemen. Op het internet zag ik de GlamSmile-website. Ik heb direct contact opgenomen, en een niet veel later had ik een spontane lach. De veneers hebben mijn zelfvertrouwen volledig hersteld. Het is zalig om weer te kunnen lachen.”

Nico voor en na2

Annick Verhelst: “Antibiotica hadden mijn tanden verpest”

Antibiotica veroorzaken tandverkleuringen, zeker als je er veel moet nemen. Dat ondervond ook Annick Verhelst (49) uit Waarschoot: “Door de grote hoeveelheid antibiotica in mijn kinderjaren had ik echt gele tanden. De verkleuring stoorde mij enorm en tastte dan ook mijn zelfvertrouwen aan. Ik kwam als verpleegster veel in contact met mensen en eigenlijk voelde ik mij nooit goed in mijn vel.” Annick ontdekte de facings van GlamSmile en besloot er volop voor te gaan, mét resultaat: “Door de GlamSmile veneers is mijn zelfvertrouwen aanzienlijk gestegen en ben ik niet meer verlegen om een supersmile te laten zien!”

Glamsmile veneers laat je uitstraling voor je werken

Kathleen Christiaens: “Een beugel zag ik echt niet zitten”

Kathleen Christiaens (50) was al langer op zoek naar een manier om rechtere tanden te krijgen. “Maar een beugel zag ik op mijn leeftijd echt niet zitten”, verduidelijkt ze. “Uiteindelijk vond ik dé oplossing: GlamSmile! Ik werd vriendelijk onthaald en kreeg een heel professionele uitleg.”

Over het resultaat is ze “supertevreden”: “Ik voel mij veel jonger nu en krijg positieve reacties: iedereen ziet het verschil, maar ze vinden wel dat het heel natuurlijk overkomt. Ik lach graag en veel en vind het dan ook heel belangrijk om een schitterende glimlach tevoorschijn te toveren. Zelfs de kinderen bij mij op school spreken nu over de witte tanden van juf Kathleen.”

Kathleen na

Kathleen vertelt over haar ervaring met GlamSmile veneers

Op zelfvertrouwen, en het succes dat je daar professioneel en privé mee behaalt, kun je geen prijs plakken. Een mooi gebit rendeert! GlamSmile facetten maken volstrekt pijnloos komaf met verkleuringen, spleetjes, gebroken tanden; kortom: onze veneers of facings zorgen voor een schitterende glimlach.

  • Op maat gemaakt volgens jouw wensen
  • Blijvend wit, zodat je jarenlang van je gebit geniet
  • In een korte sessie geplaatst, mét behoud van je natuurlijke tanden

Herken jij je in deze verhalen? Blijf niet rondlopen met een gebit dat je zelfvertrouwen ondermijnt, maar maak vrijblijvend een afspraak met onze Smile Consulentes.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Gratis Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?