Witte tanden: 3 succesverhalen

Nico, Annick en Kathleen voelden zich onzeker over hun gebit en besloten er iets aan te doen met de facings van GlamSmile. Ontdek hun verhalen!

Wanneer we je vertellen dat een mooie glimlach geen detail is, maar een cruciale boost voor je uitstraling, je zelfvertrouwen en je professioneel succes, haal je misschien je schouders op. Maar wat als we mensen aan het woord laten die het verschil aan den lijve hebben ondervonden? Nico, Annick en Kathleen voelden zich onzeker over hun gebit en besloten er iets aan te doen met de facings van GlamSmile. Ze maakten komaf met hun scheve of verkleurde tanden, en ze hebben er nog geen seconde spijt van gehad. Ontdek hun verhalen.

Wanneer we je vertellen dat een mooie glimlach geen detail is, maar een cruciale boost voor je uitstraling, je zelfvertrouwen en je zakelijk en professioneel succes, haal je misschien je schouders op. Maar wat als we mensen aan het woord laten die het verschil aan den lijve hebben ondervonden? Nico, Annick en Kathleen voelden zich onzeker over hun gebit en besloten er iets aan te doen met de facings van GlamSmile. Ze hebben er nog geen seconde spijt van gehad. Ontdek hun verhalen.

1. Nico: meer zelfvertrouwen dankzij witte tanden

Nico Lescouhier (48) uit Waardamme heeft als zaakvoerder van ‘Het Nieuwe Interieur’ heel wat contact met klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Dat hij hen vandaag met een brede glimlach te woord staat, heeft hij naar eigen zeggen te danken aan GlamSmile. Het was zijn zoon die Nico deed inzien dat hij iets aan zijn gebit moest doen.

Nico voor en na2

Nico: “Op een bepaald moment zei mijn zoon van vijftien: ‘Papa, wat heb jij scheve tanden’. Dat was voor mij dé aanzet om stappen te ondernemen. Op het internet zag ik de GlamSmile-website. Ik heb direct contact opgenomen, en een niet veel later had ik een spontane lach. De veneers hebben mijn zelfvertrouwen volledig hersteld. Het is zalig om weer te kunnen lachen.”

Nico Lescouhier (48) uit Waardamme heeft als zaakvoerder van ‘Het Nieuwe Interieur’ heel wat contact met klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Dat hij hen vandaag met een brede glimlach te woord staat, heeft hij naar eigen zeggen te danken aan GlamSmile. Het was Nico’s zoon die hem deed inzien dat hij iets aan zijn gebit moest doen. Nico: “Een jaartje geleden zei mijn zoon van vijftien: ‘Papa, wat heb jij scheve tanden’. Dat was voor mij dé aanzet om stappen te ondernemen. Op het internet zag ik de GlamSmile-website. Ik heb direct contact opgenomen, en een niet veel later had ik een spontane lach. De veneers hebben mijn zelfvertrouwen volledig hersteld. Het is zalig om weer te kunnen lachen.”

2. Annick: verkleuring tanden door antibiotica

Antibiotica veroorzaken tandverkleuringen, zeker als je er veel moet nemen. Dat ondervond ook Annick Verhelst (49) uit Waarschoot: “Door de grote hoeveelheid antibiotica in mijn kinderjaren had ik echt gele tanden. De verkleuring stoorde mij enorm en tastte mijn zelfvertrouwen aan. Ik kwam als verpleegster veel in contact met mensen en eigenlijk voelde ik mij nooit goed in mijn vel.”

Glamsmile veneers laat je uitstraling voor je werken

Annick ontdekte de facings van GlamSmile en besloot er volop voor te gaan, mét resultaat: “Door de GlamSmile veneers is mijn zelfvertrouwen aanzienlijk gestegen en ben ik niet meer verlegen om een supersmile te laten zien!”

Antibiotica veroorzaken tandverkleuringen, zeker als je er veel moet nemen. Dat ondervond ook Annick Verhelst (49) uit Waarschoot: “Door de grote hoeveelheid antibiotica in mijn kinderjaren had ik echt gele tanden. De verkleuring stoorde mij enorm en tastte dan ook mijn zelfvertrouwen aan. Ik kwam als verpleegster veel in contact met mensen en eigenlijk voelde ik mij nooit goed in mijn vel.” Annick ontdekte de facings van GlamSmile en besloot er volop voor te gaan, mét resultaat: “Door de GlamSmile veneers is mijn zelfvertrouwen aanzienlijk gestegen en ben ik niet meer verlegen om een supersmile te laten zien!”

3. Kathleen: rechte tanden zonder beugel

Kathleen Christiaens (50) was al langer op zoek naar een manier om rechtere tanden te krijgen. “Maar een beugel zag ik op mijn leeftijd echt niet zitten”, verduidelijkt ze. “Uiteindelijk vond ik dé oplossing: GlamSmile! Ik werd vriendelijk onthaald en kreeg een heel professionele uitleg.”

Over het resultaat is Kathleen naar eigen zeggen “supertevreden”: “Ik voel mij veel jonger nu en krijg positieve reacties: iedereen ziet het verschil, maar ze vinden wel dat het heel natuurlijk overkomt. Ik lach graag en veel, en vind het dan ook heel belangrijk om een schitterende glimlach tevoorschijn te toveren. Zelfs de kinderen bij mij op school spreken nu over de witte tanden van juf Kathleen.”

Kathleen na

Kathleen vertelt over haar ervaring met GlamSmile veneers

Een mooi gebit rendeert

GlamSmile facetten maken volstrekt pijnloos komaf met verkleuringen, spleetjes, een stukje tand dat vooraan afgebroken is; kortom: onze veneers of facings zorgen voor een schitterende glimlach. Je bepaalt bovendien niet alleen de kleur, maar ook de vorm en grootte van je tanden.

De unieke voordelen van onze veneers?

  • Op maat gemaakt volgens jouw wensen
  • Volledig pijnloze plaatsing in een korte sessie
  • Blijvend wit, zodat je jarenlang van je gebit geniet
  • Mét behoud van je natuurlijke tanden

Zelfvertrouwen en het succes dat je daar professioneel en privé mee behaalt: het is simpelweg onbetaalbaar. Blijf dus niet rondlopen met een gebit dat je onzeker maakt, maar boek vrijblijvend een afspraak met onze Smile Consulentes.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?