Een nieuw gebit in 1 dag?

Bij ons krijg je facings na amper 2 bezoeken. Je hebt dus eigenlijk een nieuw gebit in 1 dag – of zelfs sneller, want de plaatsing neemt maar 1 uur in beslag.

Je hebt de knoop eindelijk doorgehakt: je wil iets doen aan je scheve tanden, je gele of grijze tanden, het spleetje tussen je tanden of die te kleine tanden die je al zo lang tegenhouden om breeduit te glimlachen. Als de beslissing gevallen is, wil je niet meer té lang wachten en het liefst nu al met een mooie glimlach op de foto staan en op feestjes verschijnen. Hoelang het duurt om facings te zetten? Bij GlamSmile ben je op twee bezoeken helemaal klaar om te stralen! Je hebt dus een nieuw gebit in 1 dag – of eigenlijk zelfs sneller, want de plaatsing neemt maar een uurtje in beslag per tandenboog.

Voorbereiding: analyse en offerte

Het vertrekpunt is een medische analyse, want je moet onderliggende problemen zoals ontstoken tandvlees of een abces laten aanpakken voordat je veneers mag laten plaatsen. Daarnaast ga je met onze Smile Consulente een gesprek aan over de parameters die een rol spelen bij de keuze van de facings:

We maken een simulatie, zodat je weet wat je mag verwachten, en geven je een gedetailleerde offerte. De prijs van je facings ligt dus vooraf vast: je komt nooit voor verrassingen te staan. Akkoord? Dan nemen we een afdruk van je gebit en kaakbeen, en een foto van je gebit. We tekenen de perfecte tandenboog op je huidige gebit en maken je facings op maat in porselein. Wil je alleen facings op je boventanden of alleen op je ondertanden? Dat kan ook.

Een nieuw gebit in 1 dag – zeg maar in 1 uur!

Na vier weken zijn je facings klaar. Bij GlamSmile beloven we je geen nieuw gebit in 1 dag, maar in amper een uur per tandenboog! Dankzij onze gepatenteerde positioning tray kunnen we namelijk een volledige boog ineens plaatsen, en daarmee winnen we veel tijd tegenover de klassieke tand-per-tandplaatsing (die drietal uur in beslag neemt). Tot slot heeft ook de nazorg of het onderhoud van je facings amper iets om het lijf.

Hoelang duurt facings zetten? Niet lang, dus …

Je merkt het: met veneers heb je vrijwel meteen een stralend gebit en een mooie glimlach. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?