Getuigenissen over GlamSmile veneers | GlamSmile

Getuigenissen over GlamSmile veneers

Gina, Jean-Michel & Carine voelden zich onzeker over hun gebit en besloten er iets aan te doen met de facings (of veneers) van GlamSmile. Ze hebben er nog geen seconde spijt van gehad. Ontdek hun verhalen.

GlamSmile getuigenissen

Wanneer we je vertellen dat een mooie glimlach geen detail is, maar een cruciale boost voor je uitstraling, je zelfvertrouwen en je zakelijk en professioneel succes, haal je misschien je schouders op. Maar wat als we mensen aan het woord laten die het verschil aan den lijve hebben ondervonden? Gina, Jean-Michel & Carine voelden zich onzeker over hun gebit en besloten er iets aan te doen met de facings (of veneers) van GlamSmile. Ze hebben er nog geen seconde spijt van gehad. Ontdek hun verhalen.

Gina S.: ”Een beugel zag ik echt niet zitten.”

Gina was al langer op zoek naar een manier om rechtere tanden te krijgen, maar starten met een beugel zag ze op haar leeftijd niet meer zitten. “Omdat er vroeger geen sprake was van ‘blokjes’ stonden mijn tanden niet mooi op een rij. Ik stoorde mij hier enorm aan. Lachen deed ik altijd met gesloten mond. Na het plaatsen van de veneers voel ik mij meer zelfverzekerd en kan ik eindelijk spontaan lachen. Iedereen ziet dat er uiterlijk iets veranderd is, maar niemand denkt dat het veneers zijn. Het is zo natuurlijk dat niemand er iets van merkt, sommigen vragen gewoon of ik mijn tanden heb laten bleken. Een aanrader voor iedereen die onzeker is over zijn/haar glimlach.”

Gina Glam Smile veneers

Jean-Michel T.: “ Na 6 jaar nog steeds super tevreden.”

“Ik wou met de porseleinen veneers vooral de kleur van mijn tanden verbeteren en dit op een manier dat ik niet jaarlijks een behandeling moet ondergaan. Ook hebben ze de vorm en de grootte van mijn tanden gecorrigeerd, ik vond mijn tanden nogal klein en had spleetjes tussen mijn tanden. Wat mij zo opvalt is de kwaliteit van de veneers. Ik heb ze nu al 6 jaar en ze zien er nog steeds even goed uit. Je hebt ook totaal niet het gevoel dat er iets onnatuurlijks in je mond is geplaatst. Na 6 jaar kan ik stellen dat de veneers zowel fysiek als mentaal voor een meerwaarde hebben gezorgd in mijn leven. Ik zou zeker niet meer terug willen naar de situatie ervoor en kan het iedereen aanraden!”

Jean michel Glam Smile facings2

Carine V.: “Ik krijg regelmatig complimenten over mijn mooie glimlach en tanden.”

“Mijn tanden waren doorheen de jaren echt wel verkleurd en ook stoorde ik me aan het feit dat heel wat tanden verschillend waren van vorm. Na kennismaking met GlamSmile via vrienden liet ik mij overhalen tot een bezoekje. Wat ze me voorstelden interesseerde me en ik ben hierop ingegaan. In 3 afspraken, in totaal in 2 maand tijd, had ik deze stralende glimlach. Je uitstraling verandert en je lacht gemakkelijker breed. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn mooie glimlach en tanden."

Carine Glam Smile facetten

Op zelfvertrouwen, en het succes dat je daar professioneel en privé mee behaalt, kun je geen prijs plakken. Een mooi gebit rendeert! GlamSmile facings maken volstrekt pijnloos komaf met verkleuringen, spleetjes, gebroken tanden of scheve tanden; kortom: onze veneers of facings zorgen voor een schitterende glimlach.

  • Op maat gemaakt volgens jouw wensen
  • Blijvend wit, zodat je jarenlang van je gebit geniet
  • In een korte sessie geplaatst, zonder beschadiging van de tandenHerken jij je in deze verhalen? Blijf niet rondlopen met een gebit dat je zelfvertrouwen ondermijnt, maar maak een afspraak voor advies bij een van onze Smile Consulentes.


Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Gratis Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?