Tanden witter maken? 3 GlamSmile-klanten vertellen waarom zij voor veneers kozen

GlamSmile facings maken volstrekt pijnloos komaf met verkleuringen, spleetjes, gebroken of scheve tanden. Ontdek het verhaal van drie klanten!

Minstens één ding hadden Gina, Jean-Michel en Carine met elkaar gemeen. Ze voelden zich onzeker over hun gebit en besloten er iets aan te doen met de facings van GlamSmile. Ontdek hun verhalen! Een tipje van de sluier: ze hebben nog geen seconde spijt gehad van hun beslissing om hun tanden witter te laten maken of te laten vergroten …

Witte tanden krijgen: de GlamSmile-ervaring

Wanneer we je vertellen dat een mooie glimlach geen detail is, maar een cruciale boost voor je uitstraling, je zelfvertrouwen en je professioneel succes, haal je misschien je schouders op. Maar wat als we mensen aan het woord laten die het verschil aan den lijve hebben ondervonden? Gina, Jean-Michel en Carine delen maar wat graag hun ervaring, want die was unaniem positief.

“Rechte tanden zonder beugel: ideaal voor mij!” (Gina)

Gina wou al langer rechtere tanden, maar een beugel zag ze op haar leeftijd niet zitten. “Omdat er vroeger nog geen sprake was van ‘blokjes’, stonden mijn tanden niet mooi op een rij. Ik stoorde mij daar enorm aan. Lachen deed ik altijd met gesloten mond. Nu ik mijn veneers heb, voel ik mij zelfverzekerder en kan ik eindelijk spontaan lachen. Iedereen ziet dat er aan mijn uiterlijk iets veranderd is, maar niemand denkt dat het veneers zijn. Sommigen vragen wel of ik mijn tanden heb laten bleken. Ik ben blij met het resultaat en raad het iedereen aan die onzeker is over zijn of haar glimlach.”

Gina Glam Smile veneers

“Mijn tanden witter laten maken en na 6 jaar nog supertevreden” (Jean-Michel)

“Ik wou met de porseleinen veneers vooral de kleur van mijn tanden verbeteren en wel op zo’n manier dat ik er niet jaarlijks een behandeling voor moest ondergaan. Bovendien gecorrigeerde GlamSmile de vorm en de grootte van mijn tanden, want ik vond mijn tanden nogal klein en had spleetjes tussen mijn tanden. Wat mij het hardste opvalt, is de kwaliteit van de veneers. Ik heb ze nu al zes jaar en ze zien er nog steeds even goed uit. Ik heb ook nooit het gevoel gehad dat er iets onnatuurlijks in mijn mond is geplaatst. Voor mij is het duidelijk: de veneers hebben zowel fysiek als mentaal voor een enorme meerwaarde in mijn leven gezorgd. Ik zou zeker niet meer terug willen naar de situatie ervoor en kan het iedereen aanraden!”

Jean michel Glam Smile facings2

“Ik krijg regelmatig complimenten over mijn mooie glimlach en witte tanden” (Carine)

“Mijn tanden waren doorheen de jaren echt wel verkleurd en ik stoorde me ook aan het feit dat heel wat tanden verschillend waren van vorm. Vrienden die ervaring hadden met GlamSmile wisten me te overhalen tot een bezoekje. Wat de Smile Consulentes me voorstelden, interesseerde me en ik ging erop in. Na slechts drie afspraken, in een periode van twee maanden, had ik deze stralende glimlach. Je uitstraling verandert en je lacht gemakkelijker breeduit. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn mooie glimlach en tanden."

Carine Glam Smile facetten

Ook klaar voor witte tanden?

Op zelfvertrouwen, en het succes dat je daar professioneel en privé mee behaalt, kun je geen prijs plakken. Een mooi gebit rendeert! GlamSmile-facings maken volstrekt pijnloos komaf met verkleuringen, spleetjes, gebroken of scheve tanden. Onze veneers of facings zorgen voor een schitterende glimlach, ongeacht je oorspronkelijke gebit. De voordelen nog eens op een rij?

  • Op maat gemaakt volgens jouw wensen
  • Blijvend wit, zodat je jarenlang van je gebit geniet
  • In een korte sessie geplaatst, zonder beschadiging van je tanden

Win-win!

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?