Plaatjes op je tanden

Worstel je al je hele leven lang met een gebit dat anders is dan dat van anderen? Laat vandaag dan de dag zijn dat je daar definitief komaf mee maakt! Want wees gerust, jij bent lang niet de enige die moeite heeft met scheve, kapotte of verkleurde tanden. Ga dus voor plaatjes op je tanden en zelfvertrouwen in je hoofd.

Die plaatjes heten eigenlijk veneers en het zijn ultradunne porseleinen schildjes die bovenop je gezonde tanden geplaatst worden. Op die manier maskeren ze al je gebitsfoutjes, van vlekjes tot spleetjes. Bovendien bieden ze je permanent witte tanden! Hoe die plaatjes je dus meer zelfvertrouwen kunnen geven, spreekt voor zich. Mooie tanden lach je vaker bloot, lachen geeft je een goed gevoel, je krijgt complimenten over je mooie smile en je straalt succes uit.

Klinkt het je toch wat te ingrijpend, die veneers? Wel, dat is het eigenlijk helemaal niet. Na 2 bezoeken heb je al het gave gebit dat je altijd al wou. De behandeling is pijnloos en duurt amper 1 uur. GlamSmile heeft immers een speciale techniek waarbij de schildjes op maat gemaakt worden en in 1 beweging geplaatst worden.

Door onze manier van werken kan zelfs de grootste dentofoob eindelijk perfecte tanden krijgen. Maar je hoeft ons niet te geloven.

Bekijk gewoon eens een aantal van onze voor & na foto’s.

"Ik werk in de communicatiewereld en daar is een mooie glimlach een troef van formaat."
Florence
Florence a choisi des facettes dentaires de glamsmile

Wil je graag meer info of wil je een afspraak maken? Contacteer dan nu onze Smile Consulente voor vrijblijvend en gepersonaliseerd Smile Advies!

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?