Wij gaan allebei al lachend door het leven

Annelien Coorevits (30) en Eveline Hoste (35) zijn niet voor niets goede vriendinnen. De ex-missen delen dezelfde kijk op het leven, familie, carrière en schoonheid. Bij deze: een exclusief dubbelinterview over de persoonlijke en professionele uitdagingen van beide BV’s, waarmee we niet alleen Bekende Vlamingen bedoelen maar ook - en vooral! - Business Vrouwen met het hart op de juiste plaats.

In 2001 werd Eveline Hoste tot Miss Belgian Beauty gekroond en in 2007 kreeg Annelien Coorevits het kroontje van Miss Belgium op haar hoofd. Sindsdien hebben de beide dames niet stil gezeten. Integendeel, ze zijn allebei getrouwd met een knappe voetballer, hebben een prachtig gezin gesticht én een eigen bedrijf uit de grond gestampt. Hoe ze dat klaarspelen? “We gaan allebei al lachend door het leven”, aldus Eveline.

Een babbel en een glas

Annelien en Eveline kennen elkaar niet alleen uit de showbizzwereld, maar ook als buren. “Acht jaar geleden ben ik naar Destelbergen verhuisd, toevallig op zeven straten van Eveline. We zien elkaar bijna wekelijks. Ook praktisch is ze een hele hulp. We zijn allebei drukbezette mama’s. Als ik niet op tijd op school geraak, haalt zij de kinderen soms af. En omgekeerd. Erna blijven we vaak bij elkaar plakken voor een babbel en een glas”, knipoogt Annelien.

We gunnen elkaar alles

De beide dames begrijpen elkaars levensstijl als geen ander. Annelien: “Eveline is een echte multitasker. Ze is een goede moeder, ze kan keihard werken en ze is supergetalenteerd.” “En Annelien heeft het hart op de tong”, meent Eveline. “Ze zegt wat ze denkt en dat apprecieer ik enorm. Daarnaast staat ze net zoals ik erg positief in het leven. We gunnen elkaar alles. En dat is niet iedereen gegeven, toch?

Feelgoodtips à volonté

We vroegen de dames ook naar hun feelgoodtips, want naast drukdrukdruk moeten ze zich toch vooral happyhappyhappy voelen. En die tips hebben ze met hopen. Annelien: “’s Avonds kan ik enorm genieten van een verse gemberthee met citroengras. Opwekkend én verfrissend. ’s Morgens doet mijn dagcrème altijd wonderen.” “Geef mij dan maar een koude douche”, vult Eveline aan.

Een stralende glimlach met GlamSmile veneers

Annelien: “Na de geboorte van Elena heb ik doelbewust voor een permanent stralende glimlach gekozen, want ik wilde me blijvend goed voelen. Ik had niet per se slechte tanden, maar het kan altijd beter (knipoogt). Voor die stralende glimlach had mijn tandarts me doorverwezen naar GlamSmile. Ze doen niet aan tijdelijke bleaching of whitening. Integendeel, ze maken porseleinen veneers op maat die je tanden minstens tien jaar mooier én witter maken.“

Facings voor je tanden? Stap 1: persoonlijk Smile Advies

Op maat, snel & pijnloos

Eveline: “Toen ik de prachtige tanden van Annelien zag, dacht ik: dat wil ik ook (lacht)! Mijn onderste tanden staan wat scheef. Ik dacht eerst aan een onzichtbare beugel, maar via Annelien kwam ik ook bij GlamSmile terecht. Ik kon er niet alleen de vorm van mijn tanden, maar ook de kleur kiezen. Tijdens de eerste vrijblijvende afspraak overliepen we meteen de twaalf factoren die je glimlach bepalen en tijdens de tweede afspraak werden m’n veneers op maat al geplaatst. Ze zijn flinterdun, maar super stevig ... Ik ben nogal een bangerik, dus toen ik hoorde dat de veneers in minder dan een uur pijnloos op je tanden staan, was ik meteen verkocht!

Na

Boordevol zelfvertrouwen

“Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn veneers”, aldus Eveline. Annelien knikt instemmend: “Het geeft je zelfvertrouwen echt een boost. Sinds ik een stralend witte glimlach heb, lach ik mijn tanden altijd bloot. Op televisie, op de foto, in het echte leven ...” “Nu gaan we letterlijk en figuurlijk al lachend door het leven”, beaamt Eveline met haar stralende glimlach. “En zo willen we ook oud worden, hé, Annelien, met blije rimpels rond de mond!”

Bekijk de smile makeover van Annelien Coorevits of die van Eveline Hoste.

Ook een stralende glimlach zoals Annelien en Eveline?
Boek een afspraak voor gratis en vrijblijvend Smile Advies.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?