Een stralend gebit

Niet langer het voorrecht van presentatrices en Miss België.

De tijd dat alleen presentatrices, missen of andere publieke figuren wat extra aandacht aan hun uiterlijk besteedden, ligt ver achter ons. Een stralend uiterlijk is voor iedereen weggelegd.

Ben je niet tevreden over je gebit? Leg je er niet zomaar bij neer! Je leven lang de lippen op elkaar geklemd houden als iemand een fototoestel bovenhaalt, is nergens voor nodig. Met facings krijg je op één dag tijd een doodgewone, gezonde, mooie glimlach, om nog maar te zwijgen van het zelfvertrouwen!

Uiterlijk: belangrijk in zoveel beroepen

In veel beroepen en sectoren is het belangrijk dat je er goed uitziet, maar nergens liggen de verwachtingen zo hoog als in de media. Kun jij je een filmster of nieuwsanker voorstellen zonder perfect gebit? Precies. In de showbizz is uiterlijk heel belangrijk – misschien zelfs té?

Een verzorgd uiterlijk en een aantrekkelijk glimlach spelen begrijpelijkerwijs ook een grote rol in de beauty-sector, omdat kappers of stylisten natuurlijk hun eigen vakmanschap moeten uitdragen. Hoe beter zij eruitzien, hoe meer klanten ze kunnen aantrekken.

En kom jij vaak in contact met klanten of zakenrelaties? Ben je bijvoorbeeld vertegenwoordiger of winkelassistent? Dan ben je ook gebaat bij verzorgde looks. Ten eerste ben je het uithangbord van een merk of bedrijf, en moet je er dus professioneel uitzien. Ten tweede veronderstellen we met z’n allen dat iemand die zichzelf goed verzorgt ook andere positieve eigenschappen heeft, zoals oog voor detail en zorgzaamheid.

Voordelen van een stralend gebit

Een stralend gebit – met rechte, witte tanden – rendeert zowel op professioneel als persoonlijk vlak:

  • Professioneel: als je er verzorgd uitziet, kom je betrouwbaarder over en wek je sympathie op. Mensen kopen nu eenmaal liever iets van iemand die er netjes uitziet dan van een vieze sloddervos.
  • Privé: met een gezonde mond voel je je niet geremd om te lachen, wat dan weer goed is voor jouw gelukgevoel en dat van je omgeving. Want hoe vaker jij je tanden bloot lacht, hoe beter de mensen rondom jou zich zullen voelen. En geef toe: jij omringt je toch ook het liefst met vrienden die een positieve vibe afgeven?

Echte schoonheid zit toch vanbinnen?

Echte schoonheid zit vanbinnen, daar zijn we het helemaal mee eens. Maar je uiterlijk mag geen drempel zijn om je gelukkig te voelen of je volledig te ontplooien. Bevrijd je innerlijke schoonheid: lach!

Wat zijn veneers, facetten of facings ?Op zelfvertrouwen, en het succes dat je daar professioneel en privé mee behaalt, kun je geen prijs plakken. Een mooi gebit rendeert! GlamSmile facetten maken volstrekt pijnloos komaf met verkleuringen, spleetjes, gebroken tanden; kortom: onze veneers of facings zorgen voor een schitterende glimlach.

  • Op maat gemaakt volgens jouw wensen
  • Blijvend wit, zodat je jarenlang van je gebit geniet
  • In een korte sessie geplaatst, mét behoud van je natuurlijke tanden

Advies op maat? Onze Smile Consulentes ontvangen je graag.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?