Silvy De Bie: stralend witte tanden dankzij GlamSmile!

Silvy De Bie heeft een pracht van een stem, maar was zelf minder tevreden over haar tanden. Ontdek hier waarom ze bij GlamSmile kwam aankloppen!

2018 was een topjaar voor Silvy De Bie. De zangeres die – na succesvolle carrières als Sylver en Silvy Melody – nu onder haar eigen naam optreedt, zette haar tanden onder meer in de opnames van ‘Liefde Voor Muziek’, ‘The Christmas Show’ én haar allereerste soloalbum. Dat ze dit alles met een grote glimlach deed, spreekt voor zich. Maar dat ze zich op-en-top comfortabel voelde bij die glimlach, was minder vanzelfsprekend. Silvy was namelijk niet helemaal tevreden met haar tanden … tot ze bij GlamSmile kwam aankloppen!

Sylviedebie after landingpage 2

Tanden bleachen, of toch een permanente oplossing?

Silvy vond dat haar gebit op twee vlakken beter kon: zowel qua positie als qua kleur. Wat het eerste probleem betreft, had ze al stappen gezet voor ze een beroep deed op GlamSmile. Silvy: “Vroeger heb ik een beugel gedragen. Het resultaat was goed, maar na een tijdje begonnen mijn tanden opnieuw te verschuiven. Mijn tanden waren op zich wel goed van vorm, maar ik was niet meer tevreden over de positie van mijn tanden.”

Daarnaast had ze interesse in whitening. “Tanden bleken zag ik niet zitten. Dat geeft spijtig genoeg geen permanent resultaat. GlamSmile-facings leken me de perfecte oplossing – zowel om de positie van mijn tanden als de kleur aan te passen”, zegt ze.

Goed geadviseerd op weg naar een nieuw gebit

Silvy besloot volop te gaan voor een nieuw gebit, maar zat met heel wat vragen. Ze ging langs bij een Smile Consulente en ontdekte dat GlamSmile-facings pijnloos geplaatst worden en er dus geen verdoving nodig is. De tanden worden alleen een beetje ruwer gemaakt (zonder het tandvlees of de tanden te beschadigen), zodat de facings goed hechten. Silvy vroeg zich bovendien af welke kleuren er allemaal mogelijk waren. Het antwoord? Alles is mogelijk, van een ‘Hollywood smile’ tot een natuurlijk witte glimlach! Silvy: “Mijn consulente heeft me alles heel duidelijk uitgelegd, geen enkele vraag was haar te veel. Ze was supervriendelijk en nam alle tijd om het mij zo comfortabel mogelijk te maken.”

De allerlaatste twijfels verdwenen dankzij een digitale simulatie. “Zo kon ik zien hoe ik eruit zou zien met porseleinen GlamSmile-facetten. Dat gaf me een gerust gevoel”, bekent de zangeres.

Facings: zo geplaatst met de positioning tray

Niet alleen de voorbereidingen voor witte tanden verliepen vlot, ook de plaatsing zelf was zo achter de rug. Silvy: “De plaatsing verliep verbazingwekkend snel en vlot. Door de gepatenteerde positioning tray van GlamSmile worden alle facetten in één keer geplaatst, en had ik mijn nieuwe glimlach op een klein uurtje!” Het resultaat oogt volgens Silvy zo natuurlijk dat mensen wel zien dat er iets veranderd is, maar niet goed wát: “je ziet ze zoeken”, zegt de zangeres al lachend. Ik ben supertevreden over het resultaat, en ik krijg veel complimentjes van vrienden en familie.”

Met je eigen ogen de transformatie van Silvy De Bie bekijken? Dat kan, in dit filmpje!

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?