Veneers op maat: meer dan gewoon een mooie glimlach

Heb je ondertussen de mythes rond veneers doorprikt? Dan ben je nu klaar voor de volgende stap: een persoonlijke glimlach die mensen doet stoppen op straat uit bewondering. Jawel, we hebben het over veneers op maat. Maar waarom zou je voor maatwerk kiezen als er zoveel andere opties zijn? Dat vertellen we je graag in dit blogbericht.


Wat is een veneer op maat eigenlijk?

Net als een maatpak zijn veneers op maat speciaal ontworpen om perfect bij jou te passen. We nemen de vorm van je tanden, je gezichtscontouren en zelfs de tint van je ogen mee in het ontwerpproces. De perfecte glimlach is dus écht binnen handbereik!

Waarom op maat en niet off-the-shelf?

Hé, je kunt een spijkerbroek van de rekken pakken en die zal best oké zitten. Maar een op maat gemaakte jeans? Dat is een heel ander verhaal. Hetzelfde geldt voor veneers. Off-the-shelf opties kunnen prima zijn, maar zullen ze je die WOW-factor geven? Waarschijnlijk niet.

Veneers op maat = je persoonlijke visitekaartje

Dankzij moderne technologie en een persoonlijke aanpak kun je bij ons je eigen ‘visitekaartje’ creëren. Dat betekent dat je veneers krijgt die zo uniek zijn als je vingerafdruk. Wit, witter, witst? Jij bepaalt!

Jouw stappen naar een stralende lach

  • Consultatie: We bekijken je gebit en bespreken je wensen.

  • Ontwerp: Op basis van de consultatie ontwerpen we je veneers.

  • Proefpassing: Een 'try-in' geeft je een voorproefje van je nieuwe glimlach.

  • Bevestiging: Tevreden? Dan plaatsen we je veneers definitief.

En wat met onderhoud?

Goed nieuws! Het onderhoud van veneers op maat is nagenoeg hetzelfde als je natuurlijke tanden. Een beetje poetsen, een beetje flossen, en voilà, je blijft stralen!

Conclusie

Veneers op maat zijn veel meer dan een cosmetische ingreep; het is een investering in je eigen zelfvertrouwen. Of je nu een knaller van een eerste indruk wilt maken of gewoon wilt stralen als nooit tevoren, veneers op maat zijn jouw paspoort naar een leven vol glimlachmomenten. Onze Smile Consulenten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?