Een onzichtbare beugel, voor wie graag bescheiden blijft

Scheve tanden, spleetjes tussen je tanden, ontbrekende of overlappende tanden, … al die problemen kun je verhelpen met de transparante beugel van GlamSmile!

In sommige dingen kun je maar gewoon berusten. Zo zul je geen topsporter worden als je een hekel hebt aan fysieke inspanningen of is de job van dierenarts geen optie wanneer je bang bent van honden en katten. Een lelijk gebit behoort echter níet tot de dingen-om-je-bij-neer-te-leggen. Scheve tanden, spleetjes tussen je tanden, ontbrekende tanden, overlappende tanden, … al die problemen kun je verhelpen, zelfs op latere leeftijd. Maak kennis met de transparante beugel van GlamSmile!

De voordelen van een onzichtbare beugel

Het grootste voordeel van onze onzichtbare beugel zit al in de benaming. Je hoeft met andere woorden geen lelijke blokjesbeugel te dragen, maar je krijgt een exemplaar aangemeten dat volledig transparant is en dus je uiterlijk niet verpest. Onze beugel neem je bovendien gewoon uit om te eten, dus je krijgt alvast niet af te rekenen met etensresten die ertussen blijven steken (iets dat je met een blokjesbeugel jammer genoeg niet kunt vermijden).

Zo werkt onze transparante beugel

De transparante beugel van GlamSmile bestaat uit een op maat gemaakt schildje van kunsthars. Je schuift de beugel over je bestaande tanden en draagt hem de hele dag. Om de twee weken voorzien we je van nieuwe schildjes, om zo stap voor stap naar rechte tanden toe te werken. De behandeling duurt ongeveer een jaar, afhankelijk van de staat van je oorspronkelijke gebit en de hoeveelheid correctie die nodig is, en kan voor iedereen die op een esthetische manier de positie van zijn of haar tanden wil verbeteren – tenminste, vanaf de leeftijd van zestien jaar.

Van adviesgesprek tot mooie glimlach

Benieuwd hoe het traject eruitziet? Dit zijn de stappen die je doorloopt:

  • vrijblijvend adviesgesprek,
  • afdruk van je gebit,
  • verzending van de afdruk naar het labo,
  • een 3D-simulatie van het gewenste resultaat,
  • een bespreking van je persoonlijk behandelplan,
  • akkoord op het behandelplan,
  • productie van je transparante beugel op maat,
  • start van de behandeling, met tweewekelijks een nieuwe beugel.

Interesse? Vragen? We helpen je graag!

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?