Witte tanden voor de ultieme lentelach

Daar is de lente, daar is … een nieuwe start voor jezelf? Voor ons horen daar witte tanden bij – maar het gaat zeker en vast nog verder. Laat je inspireren!

De lente is synoniem met een frisse start. Dat merk je uiteraard aan de natuur, die uitpakt met ontluikende bloemen en jonge dieren die pas uit hun nesten komen piepen. Maar ook als mensen doen we goed ons best om de lente als nieuw begin te vieren. Denk aan het Holifeest in India (met deelnemers die de overwinning op de winter vieren met kilo’s gekleurd poeder) en de lenteschoonmaak die we traditioneel houden. Maar … wat dacht je van een nieuwe start voor jezelf? Het zal je niet verbazen dat daar, althans voor ons, witte tanden bij horen – maar het gaat zeker en vast nog verder. Laat je inspireren!

Witte tanden: zo gebeurd

Voel je je onzeker over je glimlach en ben je vastbesloten om deze lente een nieuw hoofdstuk aan te snijden? Dan zijn facings of veneers jou op het lijf geschreven. Het proces is eenvoudig en verloopt als volgt:

  • Alles begint met een vrijblijvend gesprek met een Smile Consulent. Daarin bepalen jullie samen hoeveel facings je nodig hebt, en welke kleur, vorm, grootte en positie het beste bij jou passen. Je leest het goed: al die aspecten kun je op maat laten bepalen! Bovendien doen we een simulatie, zodat je een idee krijgt van het resultaat. Je gaat ook naar huis met een gedetailleerde offerte, zodat je idee hebt van de prijs van je facings.
  • Besluit je ervoor te gaan? Dan maken we een foto van je kaak en je gebit, en een afdruk van je gebit, zodat we je facetten op maat kunnen maken.
  • De derde en belangrijkste stap is natuurlijk de effectieve plaatsing van je veneers: die verloopt volledig pijnloos en duurt maar een uurtje.

Interesse? Vraag je gratis Smile Advies aan.

Aan je gezondheid werken

Witte tanden of andere schoonheidsingrepen zijn natuurlijk belangrijk, want ze bepalen mee hoe goed je in je vel zit. Maar ook je innerlijk en je gezondheid tellen. Daarom kun je deze lente misschien eens werk maken van …

  • wat meer gaan sporten? Hoog tijd om dat goede voornemen van in januari terug nieuw leven inblazen!
  • gezonder eten? Het idee daarachter hoeft zeker niet per se gewichtsverlies te zijn. Ben jij bijvoorbeeld zeker dat je aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten komt? Driehonderd gram per dag is best veel, zoals je zult merken zodra je erop begint te letten. Verder is het een goed idee om meer seizoensgebonden en biologisch (zonder chemicaliën) groenten en fruit in te slaan.
  • een emotionele ‘detox’, door voldoende ontspanningstijd in te plannen, op tijd te gaan slapen, … Kortom: door te luisteren naar je lichaam.

Van job veranderen?

Tot slot houdt die nieuwe start voor jou misschien wel een nieuwe job in! Voel je je rusteloos na de winter en heb je nood aan een nieuwe uitdaging? Maak dan jacht op die nieuwe positie binnen je bedrijf of – waarom ook niet – durf te solliciteren in een heel andere organisatie. Succes!

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?