Marlies: “Eindelijk rechte en witte tanden!”

Dankzij GlamSmile heeft modeonderneemster Marlies de rechte en witte tanden waarvan ze altijd al droomde. Ontdek haar verhaal.

Stijlgevoel, ambitie en een positieve ingesteldheid had modeonderneemster Marlies (33) van damesboetiek Amuse Toi al. Maar dankzij GlamSmile heeft ze nu ook de rechte en witte tanden waarvan ze altijd al droomde. Sindsdien durft ze eindelijk weer voluit te glimlachen! Ontdek haar verhaal.

Waarom Marlies voor veneers koos

Hoewel Marlies in haar jeugd heel wat tijd en energie investeerde in haar gebit, kon het resultaat haar niet bekoren. “Eigenlijk ben ik nooit tevreden geweest over mijn gebit”, bekent ze. “Als tiener heb ik een beugel gedragen, maar enkele jaren later stonden mijn tanden opnieuw scheef. Bovendien waren ze nooit mooi wit, hoewel ik mijn gebit altijd heel goed heb verzorgd. Dat is net als met studeren: sommigen krijgen een 10 op 10 zonder iets te doen, terwijl anderen maar 4 op 10 scoren terwijl ze zich volledig inzetten. Als gezicht van mijn dameskledingwinkel Amuse Toi vind ik een mooi verzorgd gebit heel belangrijk, en daarom heb ik enkele jaren geleden voor de veneers van GlamSmile gekozen.”

Witte tanden, nieuwe trouwfoto’s?

Marlies is in de wolken met haar witte tanden. “Klanten geven me vaak complimenten over mijn glimlach en zijn altijd verrast als ik zeg dat het veneers zijn,” vertelt ze. Het resultaat ziet er dan ook bijzonder natuurlijk uit. Het enige waarvan Marlies spijt heeft? Dat ze het niet eerder heeft gedaan: “ik heb me altijd geschaamd voor mijn tanden. Op al mijn trouwfoto’s sta ik zelfs met mijn lippen op elkaar geperst! Nu durf ik eindelijk weer voluit te lachen. Het ideale excuus om onze ceremonie nog eens over te doen, maar dan mét mooie glimlach!” (lacht)

Gemoedelijke sfeer en pijnloze plaatsing

Marlies voelde zich meteen thuis bij GlamSmile. “De ontvangst is heel hartelijk en de sfeer gemoedelijk, zodat ik meteen op mijn gemak was. Hoewel ik heel gevoelige tanden heb, verliep de behandeling volstrekt pijnloos en comfortabel. Na de afspraak ben ik zelfs meteen naar een vrijgezellenfeest vertrokken. Ik heb helemaal niets van mijn nieuw gebit gemerkt, behalve dat ik fijne complimenten van vriendinnen kreeg en ik mijn witte tanden in de spiegel zag!”

Wat kunnen we voor jóu betekenen?

Ook klaar om je zelfvertrouwen een boost te geven? Met de porseleinen veneers van GlamSmile optimaliseer je de vorm en positie van je tanden en maak je ze permanent wit. De plaatsing is volledig pijnloos en beschadigt de tanden niet. Vraag je gratis Smile Advies aan bij een ervaren Smile Consulent.

Bron: Nina

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?