3 redenen om facings op je tanden te laten plaatsen

Facings op tanden winnen steeds meer aan populariteit. We zetten de belangrijkste redenen om voor facings te kiezen op een rijtje. Ontdek ze snel!

1. De perfecte vorm

Afgebroken tanden, te kleine tanden of slijtage op je tanden belemmeren je misschien om breeduit te lachen, en dat is zonde. Facings bieden dan dé oplossing. Samen met onze Smile Consulenten kies je zelf de vorm en grootte die jij mooi vindt en die honderd procent bij jou passen. Dankzij op maat gemaakte facings heb je zo in een mum van tijd een perfect gevormd gebit. Say cheese!

2. Positie van je tanden verbeteren

Met facings kun je de positie van je tanden optisch verbeteren. Zo valt een spleetje tussen je tanden weg te werken als het niet meer dan drie millimeter breed is. En als je tanden wat meer naar binnen staan (inclinatie), lossen we dat op door iets dikkere facings te ontwerpen. Ook scheve tanden behoren voorgoed tot het verleden met facings. Het voordeel ten opzichte van een beugel? Je ziet sneller resultaat én je hoeft niet na elke maaltijd je tanden te inspecteren op etensrestjes.

3. Facings op je tanden = wittere tanden

Ouderdom, ontzenuwing, fluorose, antibiotica … Er zijn heel veel mogelijke oorzaken waardoor tanden verkleuren. Wil je graag wittere tanden om met meer zelfvertrouwen je glimlach te tonen? Bleachen geeft je alleen maar een tijdelijk resultaat, net als huis-, tuin- en keukenmiddeltjes. Die laatste zijn bovendien ook vaak schadelijk voor je tandglazuur. Facings, daarentegen, zijn een veilige manier mét duurzaam resultaat. Bovendien kies je zelf voor welke tint je gaat: van natuurlijk wit tot Hollywoodstijl.

Overtuigd? Of wil je nog wat meer info? Maak gerust een vrijblijvende afspraak bij onze Smile Consulenten. Zij geven je graag advies.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?