Annelien Coorevits: tanden om breeduit mee te lachen

Annelien Coorevits was altijd al een ravissante verschijning. Toch heeft ze haar zelfvertrouwen nog een boost gegeven dankzij veneers. Lees haar verhaal.

Annelien Coorevits was altijd al een ravissante verschijning. Toch heeft ze in 2012 haar zelfvertrouwen nog een boost gegeven door haar tanden onder handen te laten nemen. “Mensen vragen me vaak hoe ik aan zo’n stralende glimlach kom”, vertelt ze. Ben jij ook benieuwd naar het antwoord? Lees dan zeker verder!

Het belang van een natuurlijke look

Ex-Miss België Annelien Coorevits houdt naar eigen zeggen van “een rimpeltje hier en daar, een kleine imperfectie.” Annelien: “Ik zie in de media heel wat voorbeelden van hoe het niet moet. Een neppe glimlach, tanden zo wit dat ze licht lijken te geven in het donker … Iedereen moet vooral doen wat hij of zij wil, maar ik vind dat maar niets.” Annelien was op zich niet ontevreden over haar eigen gebit, maar ging toch overstag na de gratis simulatie bij GlamSmile: “Het resultaat van die simulatie oogde zó mooi. Zo’n natuurlijk effect, daar tekende ik graag voor.”

Glamsmile annelien coorevits veneers facings facetten

Annelien Coorevits gaf haar tanden een upgrade

Veneers maakten Anneliens glimlach nog net dat tikkeltje mooier. Zelf verwoordt ze het als volgt: “Mijn lach kreeg als het ware een upgrade. Het resultaat oogt zo natuurlijk en dat was voor mij het belangrijkste.” Door dunne, op maat gemaakte porseleinen schildjes aan te brengen op de voorkant van de tanden van Annelien, en te spelen met de dikte van die schildjes, konden we kleine correcties maken en een gelijk gebit creëren. We hoefden daarvoor geen millimeter te slijpen van haar bestaande gebit, dat nu door de schildjes zelfs extra beschermd wordt. “Dat er aan je oorspronkelijke tanden niet geraakt wordt, vond ik een hele geruststelling”, geeft Annelien toe.

Zo geplaatst, zo eraan gewend

De ex-miss was onder de indruk van het plaatsingsproces, dat weinig tijd in beslag nam en volkomen pijnloos verliep: “De porseleinen facetten waren op nog geen uur geplaatst, zonder verdoving of pijn”, legt ze uit. "Bleaching, daarentegen, kan vaak pijnlijk zijn en moet je regelmatig herhalen. Het porselein kan ook niet verkleuren. De eerste dag is het even wennen, omdat je mond plots wat voller aanvoelt, maar dat ben je snel gewoon.”

Een bredere glimlach: check!

Hoewel Annelien nooit complexen had over haar gebit, merkte ze al snel dat haar veneers haar breder doen lachen op foto’s. “Vroeger zou ik op een fotoshoot toch wat vaker met gesloten mond hebben geglimlacht. Onbewust heeft het dus voor wat extra zelfvertrouwen gezorgd.” Ze zou iedereen aanraden om veneers te nemen: “Dan wil je nooit meer terug naar je vroegere gebit. Ik krijg vaak fijne reacties van mensen die willen weten hoe ik aan zo’n stralende lach kom.”

Glamsmile annelien coorevits
GlamSmile Annelien Coorevits

Ook een extra portie zelfvertrouwen?

Verwen jezelf met een stralende glimlach met de porseleinen veneers van GlamSmile. Je kunt rekenen op gratis Smile Advies, een pijnloze behandeling in slechts één uur tijd en gepatenteerd porselein van topkwaliteit. Vraag gerust jouw gratis persoonlijk Smile Advies aan.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?