Help, facings mislukt? GlamSmile to the rescue

Bij GlamSmile ben je zeker van kwaliteit. Maar wat als je ergens anders facings hebt laten plaatsen en ontevreden bent? Wij zetten de situatie recht.

Als je facings of veneers neemt, dan doe je dat omdat je jezelf witte en rechte tanden wil gunnen, een gebit van de juiste grootte – en omdat je wil genieten van alle voordelen van een gaaf gebit (denk aan meer zelfvertrouwen, het feit dat je een goeie eerste indruk maakt en er in één klap veel jonger uitziet). Dat is alleszins wat je voor ogen hebt, en daar maakt GlamSmile ook een erezaak van. Maar … wat als je ergens anders facings hebt laten plaatsen en ontevreden bent? Geen paniek. Zijn je facings mislukt, dan zetten wij de situatie recht.

Facings mislukt: mogelijke oorzaken

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je niet tevreden bent over je facings. Het kan gaan om:

  • facings die snel verkleuren en dus van composiet zijn
  • facings die niet mooi zijn van vorm of kleur
  • facings die niet bij je gezicht of je glimlach passen

Bij GlamSmile kun je op je twee oren slapen. We slijpen geen millimeter van je eigen tanden, en je kiest de kleur, grootte en positie van je facings zelf (met deskundig advies van onze Smile Consulenten én met een duidelijke simulatie, zodat je weet wat je mag verwachten). Maar misschien is het te laat en zit je al opgezadeld met imperfecte facings terwijl je dit leest? Ook dan hoef je niet te panikeren.

De facings van GlamSmile

Onze aanpak bij mislukte facings is altijd dezelfde: we verwijderen ze en plaatsen nieuwe, maar dan volgens jouw wensen én in duurzaam porselein. Dat materiaal verkleurt niet, oogt natuurlijk, is flinterdun en toch enorm stevig. Dit overzicht geeft een goed beeld van wat je mag verwachten:

  • We verwijderen je oude facings met een laser of slijpen ze weg (dit proces verloopt volkomen pijnloos).
  • We maken een foto van je gebit en kaakbeen.
  • We nemen een afdruk van je gebit.
  • We ontwerpen nieuwe facings op maat met behulp van onze designsoftware.
  • In afwachting van je nieuwe facings leggen we tijdelijk een laagje composiet op je tanden, zodat je niet hoeft rond te lopen met een gebit dat je onzeker maakt.
  • Na vier weken krijg je van ons een bericht dat je persoonlijke facings klaar zijn …
  • … en dan moeten we alleen nog werk maken van de plaatsing!

Zijn jouw facings mislukt en wil je er wat aan laten doen? Wij kunnen je helpen.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?