Je sexy voelen: 3 onverwachte tips | GlamSmile

Je sexy voelen: 3 onverwachte tips

Zou jij je graag wat vaker sexy voelen? Dat betekent niet per se dat je op hoge hakken moet gaan paraderen of kersenrode lippenstift op moet doen (al kan dat natuurlijk alleen maar helpen …). Het gaat vooral om hoe je in je vel zit: wie straalt en vol zelfvertrouwen zit, wie weet dat zij de wereld aankan, ziet er automatisch sexyer uit! Dat klinkt wellicht mooi, maar jezelf zo ver krijgen is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, en het succesrecept is voor iedereen een tikje anders. Toch kom je met deze drie tips al een héél eind.

Parfum zet de poort naar ‘sexiness’ open

Onze reukzin is een bijzonder krachtig zintuig; hij is veel sterker ontwikkeld dan bijvoorbeeld onze tast- of smaakzin. Onze neus waarschuwt ons niet alleen voor gevaar (van vervallen voedsel tot brand); geuren roepen herinneringen op én beïnvloeden je gemoed meteen. Een vleugje parfum aanbrengen of je lichaam insmeren met heerlijk geurende essentiële oliën kan wonderen doen!

Mooie lingerie – zelfs al ziet niemand je setje

Ben jij het type dat vooral belang hecht aan comfort, en die kanten niemendalletjes dus alleen ‘in uiterste nood’ aantrekt? Dan is het tijd om je ondergoedgewoontes drastisch te herbekijken. Want ook al krijgt niemand anders dan jij je mooie kanten bh of slip te zien: sexy lingerie aantrekken geeft je zelfvertrouwen gegarandeerd een flinke boost. En voor de durvers: wat denk je ervan om eens een dag helemaal geen ondergoed te dragen?

De juiste muziek zet de toon

Niets zo efficiënt om je in een bepaalde stemming te brengen als muziek. Zet een sexy jazzdeuntje op terwijl je je klaarmaakt voor een etentje of een avondje stappen. Wedden dat je jezelf meteen heel wat zelfzekerder voelt?

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Gratis Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?