Meer zelfvertrouwen krijgen en je sexy voelen?

Zou jij meer zelfvertrouwen willen krijgen en je vaker sexy willen voelen? Het succesrecept is voor iedereen anders, maar met deze tips kom je al een héél eind.

Zou jij graag wat meer zelfvertrouwen krijgen en je wat vaker sexy willen voelen? Dat betekent niet per se dat je op hoge hakken moet gaan paraderen (al kan dat misschien wel helpen?). Het gaat vooral om hoe je in je vel zit: als je straalt en weet dat je de wereld aankunt, ziet er automatisch sexyer uit! Dat klinkt wellicht mooi, maar jezelf zo ver krijgen is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, en het succesrecept is voor iedereen een tikje anders. Toch kom je met deze drie tips al een héél eind.

Parfum zet de poort naar ‘sexiness’ open

Onze reukzin is een bijzonder krachtig zintuig; hij is veel sterker ontwikkeld dan bijvoorbeeld onze tast- of smaakzin. Onze neus waarschuwt ons niet alleen voor gevaar (van vervallen voedsel tot brand); geuren roepen herinneringen op én beïnvloeden je gemoed meteen. Een vleugje parfum aanbrengen of je lichaam insmeren met heerlijke essentiële oliën kan dus wonderen doen! Wist je dat jasmijn, patchoeli en ylang-ylang (een bloemenolie) je zelfvertrouwen een boost geven?

Meer zelfvertrouwen krijgen met lingerie

Ben jij het type dat vooral belang hecht aan comfort, en die kanten niemendalletjes dus alleen ‘in uiterste nood’ aantrekt? Dan is het tijd om je ondergoedgewoontes drastisch te herbekijken. Want ook al krijgt niemand anders dan jij je mooie bh of slip te zien: sexy lingerie aantrekken geeft je zelfvertrouwen gegarandeerd een flinke boost. En voor de durvers: wat denk je ervan om eens een dag helemaal geen ondergoed te dragen?

De juiste muziek zet de toon

Niets zo efficiënt om je in een bepaalde stemming te brengen als muziek. Zet een sexy jazzdeuntje op terwijl je je klaarmaakt voor een etentje of een avondje stappen. Wedden dat je je meteen heel wat zelfverzekerder voelt?

Je lippen stiften … en gaan!

En wat dacht je tot slot van een vleugje lippenstift als ‘finishing touch’? Tip: koude tinten doen je tanden er witter uitzien, en da’s dan weer gelijk aan een instant verjongingskuur!

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?