Van scheve tanden naar stralende glimlach: de verhalen van Carine (62) en Sandra (36)

Sandra (36) en Carine (62) gaven zichzelf na lang onzeker te zijn over hun scheve tanden en andere imperfecties een stralende glimlach cadeau. Lees hun verhaal.

Een mooie glimlach is de beste eerste indruk. Maar wat als je niet gezegend bent met een gebit om trots op te zijn? Sandra (36) en Carine (62) gaven zichzelf na lang onzeker te zijn over hun scheve tanden en andere imperfecties de glimlach van hun dromen cadeau. “Ik was al mijn hele leven beschaamd over mijn gebit, en tot voor kort lachte ik zelden ongeremd. Vandaag barst ik zonder probleem spontaan in lachen uit.”

Smile! Vaarwel scheve tanden

Als zaakvoerster van een damesboetiek wist Sandra al snel dat een glimlach aanstekelijk werkt op sociale media. “Toen ik de kleding zelf wilde showen, viel het op dat ik op elke foto mijn lippen op elkaar geklemd hield, waardoor ik de opmerking kreeg dat het wel wat vrolijker mocht. Maar daar wrong het schoentje. Ik was al mijn hele leven beschaamd over mijn gebit. Tot voor kort lachte ik zelden ongeremd in publiek. Ik had scheve tanden, te kleine tanden (ik zag te veel tandvlees) en de kleur liet te wensen over. Toen ik over GlamSmile las, leek het me dé oplossing. Ik heb meteen een vrijblijvend gesprek aangevraagd.”

Dpgmedia Nina Glamsmile feestelijk 18

Nog geen minuut spijt van veneers

Veneers zijn flinterdunne, op maat gemaakte porseleinen schildjes die op de voorkant van de tanden worden aangebracht”, legt Sandra uit. “Door te spelen met de dikte van de veneers werden er kleine correcties gemaakt om een gelijk, recht gebit te creëren. De tint kies je zelf. Ook heb ik een minimale tandvleescorrectie laten uitvoeren. Ik heb nog geen minuut spijt gehad. Vandaag barst ik zonder problemen in lachen uit. Zonder ook maar één therapiesessie heb ik nu zoveel meer zelfvertrouwen dan vroeger.”

Carine: “Scheve tand: een doorn in het oog”

Ook Carine (62) was al jaren gefixeerd op haar gebit, en dan vooral op de imperfecties ervan. “Het was het eerste wat ik zag als ik in de spiegel keek: die schevere voortand, een doorn in het oog. De laatste jaren meer dan ooit, want met ouder worden was mijn gebit verkleurd. Toen ik las over GlamSmile, besloot ik dat de tijd rijp was om mezelf te verwennen. Geen mooier geschenk dan een stralende glimlach, toch?”

Verjongingskuur dankzij veneers

“Bovenaan heb ik tien veneers, onderaan heb ik er acht”, vertelt Carine. “De porseleinen plaatjes worden op je tanden geplaatst. Dat vond ik belangrijk, dat mijn tanden met dunne schildjes beschermd werden. Ik wilde absoluut vermijden dat het resultaat eruit zou zien als een vals gebit, namelijk: alle tanden spierwit en even groot. GlamSmile heeft bewust niets aangepast aan mijn hoektand die iets meer vooruit staat, net omdat mijn gebit op die manier natuurlijker overkomt. Mijn tanden staan mooi recht en hebben opnieuw een frisse kleur. Het lijkt wel alsof ik een verjongingskuur heb ondergaan. Soms vergeet ik het even, maar dan zie ik mezelf in de spiegel en ben ik weer aangenaam verrast door het geweldige resultaat. Een echt wauw-effect!”

Dpgmedia Nina Glamsmile feestelijk 24

Komaf maken met scheve of gele tanden?

Geef je zelfvertrouwen een boost met een stralende glimlach. Vraag gratis persoonlijk Smile Advies aan.

bron: https://www.hln.be/nina

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?