Kiezen ook mannen voor facetten? Absoluut!

Iedereen ziet er veel jonger uit met mooie tanden. Hier lees je wat facetten voor jou als man kunnen doen. Klaar voor een stralend nieuw gebit?

Wanneer we aan de zeven schoonheden denken, denken we al snel aan vrouwen, en volgen er criteria als: lange wimpers, een moedervlekje boven de lip à la Cindy Crawford, sproeten en kuiltjes in de wangen. Maar ook voor mannen gelden er bepaalde criteria die maken of we iemand aantrekkelijk vinden of niet. Een uitgesproken kaaklijn, volle lippen, sterke gelaatstrekken zoals een sterke kin of neus, en gezichtshaar geven mannen meteen een streepje voor. Maar … wist je dat je gebit ook enorm effect heeft op je uiterlijk? Je ziet er veel jonger uit met mooie tanden én je bent sneller geneigd om te lachen als je een verzorgd gebit hebt (waardoor je je beter voelten er ook beter uitziet). Hier lees je wat je als man kunt doen om indruk te maken met witte tanden.

Werken aan je uiterlijk: niet alleen voor vrouwen

Met je uiterlijk bezig zijn is al lang niet meer alleen een vrouwenzaak. Een Brits onderzoekwees in 2010 al uit dat mannen zelfs méér (of toch langer) bezig zijn met hun lichaamsverzorgingdan vrouwen. Mannen spenderen namelijk zo’n 83 minuten per dag aan zich wassen, scheren, hun haar in de plooi leggen en crèmes aanbrengen, terwijl vrouwen daarvoor dagelijks 79 minuten nodig hebben. De tijd dat mannen ’s ochtends in een paar seconden helemaal klaar waren voor de dag is duidelijk voorgoed voorbij. En terecht!

Mooie mensen bereiken meer

Het loont wel degelijk om wat aandacht te besteden aan je uiterlijk, ook als man. Om er nog een onderzoek bij te halen (een Amerikaanse studie uit 1993 dit keer, getiteld ‘Beauty and the Labor Market’): knappe mensen verdienen gemiddeld 5 tot 10 procent meer. Een analyse uit 2000 van 900 wetenschappelijke onderzoeken naar het effect van schoonheid, bevestigt dit opvallende resultaat alleen maar: mooie mensen worden positiever beoordeeld en hebben meer succes op de werkvloer. Mooi zijn betekent niet per se dat je de eigenschappen van een klassieke schoonheid moet bezitten, maar is vaak een kwestie van uitstraling. Wie zelfvertrouwen uitstraalt, krijgt ook sneller het vertrouwen van anderen.

Facetten voor mannen

Wil je iets aan je gebit (en dus aan je uitstraling en zelfvertrouwen) doen? Veneers of facings zijn zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Ze maken komaf met grijze tanden na bijvoorbeeld langdurig antiobiticagebruik, maar verhelpen evengoed gele tanden, scheve tanden, een spleetje tussen de tanden en te kleine tanden.

Facings worden op maat gemaakt: je kiest de kleur, de vorm en de grootte helemaal zelf, dus het effect past gegarandeerd bij jouw gezicht. Bovendien geniet je al na twee bezoeken van het resultaat. In een eerste gesprek peilen we naar je wensen en maken we een digitale 2D-similatie. Het tweede bezoek bestaat uit de pijnloze plaatsing, die slechts een uur in beslag neemt.

Deze mannen gingen je voor …

Nog twijfels? Laat je overtuigen door de voor-en-na-foto’s en de verhalen van:

Als je interesse hebt, kun je nu een vrijblijvende afspraak boeken bij onze ervaren Smile Consulentes. Tot snel!

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?